Home / Stil / De bästa idéerna för outfit för vandringsshorts
De bästa idéerna för outfit för vandringsshorts

De bästa idéerna för outfit för vandringsshorts

Det finns tillfällen då det är lätt att vandra eller bara strosa runt sjön eller vädret är helt enkelt för varmt. Kanske har du på dig vandringsbyxor istället för byxor. När jag bestämde mig för att skriva om det här ämnet om outfitidéer för vandringsshorts, gav jag mig själv varningen att inte inkludera jeansshorts, annars skulle detta förmodligen bara vara en annan lista med jeanshortsoutfitidéer. Vad jag menar med vandringshorts är antingen khakishorts, cargoshorts eller Bermudashorts, även känd som walkshorts. Låt oss nu dyka in i listan över bästa klädsel för vandringsbyxor.

Bermudashorts med en ärmlös Heather Grey topp


källa

Denna vandringsoutfit kan verkligen representera vad en vandrare bör ha på sig på sommaren. Det här är något väldigt funktionellt, inget fancy, men ser ändå anständigt och sportigt ut. Outfiten består av en ärmlös grå melerad topp, khaki bermudashorts och vandringskängor.

Bär den med en långärmad t-shirt och ett blommigt pannband

Långärmad t-shirt med blommiga vandringsshorts med handband
källa

Oavsett om du vill skydda armen från solbränna eller repor från trädgrenar, är det en bra idé att bära en långärmad topp. Du kan till exempel bära vandringsshorts med en långärmad t-shirt. Ett blommigt pannband passar bra till denna outfit genom att lägga till en touch av nonchalans. Det är också mycket användbart när du svettas som en galning.

Cargoshorts med vit bohovästtopp

Cargo shorts vit boho väst topp
källa

Det verkar nästan alltid fungera när man bär en boho-stil i naturen. Det är lite förvånande att se att den även passar till vandringskläder. Du kan helt enkelt bära en vit västtopp i boho-stil och kombinera den med cargoshorts och vandringskängor. Med ryggsäcken och pannbandet är det en funktionell och bekväm vandringsoutfit. Boho-touchen smälter in perfekt med resten av bitarna.

Rosa vandringsshorts med långärmad t-shirt

rosa khaki shorts långärmad t-shirt
källa

Denna outfit är bermudashortsen i rosa, en färg som sällan finns i vandringshorts. Jag vill lägga till den här outfitidén till listan främst för att jag vill visa hur färgen rosa kan se riktigt bra ut och få den att sticka ut från mängden utomhus. Det är därför du ser fler och fler rosa joggingoutfits nu för tiden. Det är dags att lägga till mer rosa till vandringskläderna också. Som exempel på en rosa vandringsoutfit kan du bära en långärmad t-shirt till de rosa vandringsshortsen.

Bermudashorts med tröja och vandringskängor

Bermuda vandringshorts Kint Sweater
källa

När det kommer till mycket grundläggande vandring eller en promenad runt sjön, kan du dämpa atleticismen lite och lägga till en touch av elegans till din outfit eftersom du med största sannolikhet inte behöver bära en stor ryggsäck. Som ett exempel på att bära i ett sådant scenario, överväg att bära en krämfärgad stickad tröja med tonala bermudor och vandringskängor. Som jag nämnde i ett annat blogginlägg är vandringsskor lika vackra som funktionella. Kolla in det här blogginlägget för fler vandringsskoidéer.

Bär den med en marin- och vitrandig t-shirt och en baseballkeps

svart-vitrandiga t-shirt vandringsbermudashorts
källa

Denna outfit visar hur man ser sportig och snygg ut på samma gång. Bär en marinblå och vitrandig t-shirt med trekvartsärmar till toppen. Bär den med vandringsbyxor, vandringskängor och en skjorta runt midjan. Det utmärkta valet av tillbehör skiljer denna outfit från resten av listan. Tillbehör inkluderar solglasögon och baseballkeps. Lagren och färgerna på alla bitar verkar bara matcha så bra. Det här är lätt min favoritoutfitidé på listan. Om du någonsin har försökt att se vacker ut med en ryggsäck så vet du hur tung den är och du kommer att förstå varför jag älskar den här outfiten så mycket.

Vandringsshorts med svart V-ringad t-shirt

Vandringsshorts svart t-shirt outfit
källa

Ibland för en lätt stig kan du göra saker väldigt enkelt genom att bära en skjorta med vandringsshortsen. Du kan till exempel bära shortsen med en svart V-ringad t-shirt och sneakers. För att vara ärlig, när det kommer till att vandra så enkelt, gör sneakers ofta susen. Ibland är vandring intensiv för att hålla din kropp och själ i form, ibland kan vandring vara väldigt lätt och du kan bara andas lite frisk luft och rensa tankarna lite.

Svarta promenadshorts med randig västtopp

svarta vandringsshorts med randig västtopp
källa

Som ett annat exempel på en lätt vandringsoutfit kan du bära en randig västtopp med svarta vandringsshorts och sneakers.

Knälånga cargoshorts med vit väst

Cargo knälånga vandringshorts
källa

Om du vill skydda dina ben från att bli repade av stenar och växter medan vädret är för varmt för byxor, kan du bära de knälånga cargoshortsen. Du kan enkelt kombinera den med en vit västtopp, vandringsskor och en ryggsäck.

Bär den med en ärmlös jeansskjorta

ärmlös jeansskjorta Bermuda boots
källa

Här är en kreativ outfit som tar med en jeansskjorta till vandringsvärlden. För att uppnå detta behöver du antingen en ärmlös jeansskjorta eller en kortärmad skjorta som du kan använda för att kavla upp ärmarna och göra din egen ärmlös skjorta. Kombinera helt enkelt skjortan med khakibyxor och vandringskängor. Skjortan ser förvånansvärt bra ut och passar bra till resten av vandringsoutfiten.

Khaki vandringshorts med grå tryckt t-shirt

Bermuda vandringshorts grå t-shirt
källa

Om du tycker att kombinationen av t-shirt och shorts är för tråkig kan du ibland göra något åt ​​det genom att bära en tryckt t-shirt istället för en solid t-shirt för att förmedla ett budskap eller bara med den tryckta grafiken ser söt ut.

Jag hoppas att du gillar den här listan med outfitidéer för vandringsshorts som faktiskt inte är så lätta att sätta ihop om jag tvingar mig själv att inte ta med jeansshortsen. Om du gillar ett blogginlägg som det här kan du också navigera på vår sida för att upptäcka tusentals fler outfitidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*