Home / Dekoration / Delad dagis Baby Toddler

Delad dagis Baby Toddler

Många unga familjer med ett litet barn idag bestämmer sig för att skaffa ett barn till, och om du inte har ett separat rum för honom, är det dags att dela din dagis! Att designa ett sådant rum kan vara lite knepigt eftersom dina barn är i olika åldrar och har olika behov. Om du har tillräckligt med utrymme, dela upp rummet i ett område för småbarn och spädbarn. Sätt en spjälsäng och skötbord i babyrummet och en säng till ditt litet barn i rummet. Dela också sina leksaker eftersom vissa kan vara farliga för spädbarn från småbarn. Låt dig inspireras av följande idéer och skapa ett underbart utrymme för dina små!

stilar och färgscheman

Blir det ett stämningsfullt utrymme eller ett mer grundläggande? Om du vill ha något nyckfullt, välj ett tema för rummet – vissa tecknade filmer, animerade filmer, karaktärer och annat kan inspirera dig att skapa ett rum. Om du vill ha något mer vanligt, välj en stil: rustik, skandinavisk, modern, modern, minimalistisk, bondgård och så vidare. När det kommer till färger fungerar neutrala alltid bra och pastellfärger gör rummet sötare och mjukare. Dramatiska nyanser är inte särskilt populära i barnrum, de får dem att se för djärva ut, men några ljusa detaljer här och där kommer att lysa upp rummet.

möbel

Det viktigaste du behöver är två sängar – en spjälsäng och en barnsäng. För att skapa ett sammanhängande utrymme kan du använda lämpliga, medan kontrasterande delar hjälper dig att visuellt dela upp utrymmet. Förvaringsmöbler krävs också, och en snygg byrå och garderob duger. Ett skötbord är välkommet för bebisen och några stolar och fåtöljer är coola för föräldrarna.

dekor

Eftersom det här är ett barnrum behöver du massor av leksaker som också kommer att bli en del av inredningen, och du kan skapa galleriväggar med konstverk eller foton av barn, hänga färgglada buntings och girlanger, ljusa lampor och lampskärmar och piffa till rummet med färgglada och tryckta textilier på. Ha så kul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*