Home / Dekoration / Delade idéer för inredning av rum för tonårspojkar
Delade idéer för inredning av rum för tonårspojkar

Delade idéer för inredning av rum för tonårspojkar

Den tidigare sammanfattningen var för föräldrar till tonårsflickor, och idag delar jag med mig av några idéer för tonårspojkar. Hur designar man ett snyggt och bekvämt delat sovrum för tonåringar som båda pojkarna kommer att vara nöjda med? Här är några tips och idéer.

färger och stilar

Ta först reda på vad dina pojkar gillar: färger, mönster etc., och glöm inte bort deras hobbyer och tidsfördriv. Vilket färgschema kommer du att använda? Neutral, monokrom för en modern känsla, eller några neutrala färger med ljusa stänk? Vilken stil kommer dina söner att ha i sitt rum? Skapa ett coolt, modernt utrymme i de färger dina pojkar gillar. Var inte rädd för djärva färger eftersom tonåringar vanligtvis älskar dem. Välj en mysig, modern bondgård eller ett pirrigt, ultraminimalistiskt utrymme, prova en touch av industriell stil för en maskulin känsla, eller gör den delikat och inbjudande – det är helt upp till dina pojkar och vad de älskar.

möbler och inredning

Om det inte finns tillräckligt med plats för två sängar kan du alltid välja en våningssäng. En inlärningszon är ett måste. Om du har lite utrymme bör du välja multifunktionella möbler eller väggbord som kan gömmas. Skapa en cool tonårslounge där dina pojkar kan bjuda in sina vänner och ha kul. Glöm inte några dekorationer som en gallerivägg, affischer och lampor och andra saker som dina söner gillar – låt dem lägga till sin egen inredning i rummet men gör det med stil. Hur skapar man ett gemensamt ungdomsrum med stil? Scrolla ner för att se alla exempel.

42 Coola Delade Teen Boy Room Inredningsidéer - DigsDi
42 Coola Delade Teen Boy Room Inredningsidéer - DigsDi
Fäst på Cal
Pin on HOME - Young Bedro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*