Home / Dekoration / Delat gästrumsinredning
Delat gästrumsinredning

Delat gästrumsinredning

Har du frekventa gäster är ett gästrum ett måste, men om det är ett enkelrum kan du bara ta emot en gäst. Om du har tillräckligt med utrymme, föredrar ett sovrum med två enkelsängar eller till och med ett delat gästrum för flera personer. Hur kan du designa ett delat gästrum som är stilrent och bekvämt för alla? Ta först reda på hur mycket utrymme du har – räcker det till två eller tre bäddar? Gästrummen är vanligtvis inte särskilt stora, ofta på vinden, och du kanske inte har tillräckligt med utrymme för allt du vill placera. Om det inte finns tillräckligt med utrymme är en eller flera våningssängar en bra lösning på problemet. Här är några idéer för båda alternativen.

enkelsängar

Om du har tillräckligt med utrymme, sätt bara två eller tre bäddar i ditt extra rum. Sängarna kan vara dubbel- eller enkelsängar och deras utseende – precis som resten av heminredningen – är helt upp till dina preferenser. Gästrummen fortsätter vanligtvis heminredningen. Så om du har en modern stil, gå längre in i gästrummet och så vidare, så kan du lägga till några tillbehör eller andra dekorationer och konstverk för att göra det mer speciellt. Inred ditt gästrum med olika textilier, placera några ottomaner och coola gardiner för att göra utrymmet mysigare.

våningssäng

Våningssängar är en lösning för dig som inte har så mycket plats – inte bara är de bra för barnrum, utan de kan även användas för vuxna. Om utrymmet är mycket begränsat, välj en våningssäng. Om det finns tillräckligt med utrymme, placera flera. Några saker att tänka på: Det är vanligtvis lite mörkt runt våningssängar, så du behöver mycket naturligt ljus, eller åtminstone flera lager av ljus. Det är en bra idé att installera några lampor direkt ovanför varje säng. Du kan också hänga upp några gardiner för att göra varje säng privat. För det andra, tänk på hur dina gäster kommer att resa sig och skapa en försiktig och bekväm stege. Det ska även finnas lite förvaringsutrymme för gästernas tillhörigheter, så förvaringspallar, fönsterbrädor och liknande kan vara en funktionell och smart idé.

Star Wars idéer för ett pojkrum - Lay Baby Lay |  enkelsängar gäst.
25 coola inredningsidéer för delat gästrum - DigsDi
De 38 bästa idéerna för delade gästrumsinredningar - homeridian.com.
Detta skulle vara idealiskt för ett delat gästrum/kontor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*