Home / Dekoration / Designidéer för modern uteplats och uteservering
Designidéer för modern uteplats och uteservering

Designidéer för modern uteplats och uteservering

En uteplats är en underbar plats att samla ditt vett, läsa en bok och äta ute – om du har turen att ha en är det fantastiskt, speciellt nu när vi alla stannar hemma. Idag realiserar designers olika idéer – från vintage och shabby chic till minimalistisk. En modern terrass kan se annorlunda ut. Du kan ordna dem hur du vill för att skapa ett sammanhållet utrymme inomhus/utomhus. Vill du se några idéer? Låt oss ta en titt!

färgscheman och texturer

Modern stil kan framhävas med inslag av Medelhavet, boho, kust och många andra stilar som du gillar. Moderna uteplatser och däck har vanligtvis neutrala färger som brun, beige, grå, krämig och andra eller monokroma som svart och vitt eller grått och vitt. Du kan faktiskt lägga till några färgklickar här – fuchsia, blå, rosa, lila eller gul – de ser alla bra ut med de gröna som kommer att finnas där ute. Framhäv din inredning med texturer – använd betong, trä, flätad, metall, olika textilier och andra material för att få ditt utrymme att sticka ut.

möbler och inredning

Du kan välja olika möbler som passar den moderna stilen: smidda rottingmöbler eller mer traditionella föremål. Inredningen framhävs med hjälp av vackra detaljer och tillbehör – kuddar, ljus, utomhuslyktor, korgar, planteringskärl med dina favoritblommor, träd, suckulenter och olika sorters grönska för att skapa stämning och många andra. Här är några idéer för mysiga och chica utomhusutrymmen – dags att koppla av utomhus så länge det inte är för kallt!

25 bästa idéer för modern utomhusdesign |  Utomhus matplatser.
Utomhusmatsalar, Utomhusmatsalar, Utomhusrum
40 coolaste moderna designidéer för uteplats och uteservering.
40 coolaste moderna designidéer för uteplats och uteservering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*