Home / Dekoration / Designidéer för små uteplatser
Designidéer för små uteplatser

Designidéer för små uteplatser

Om du har en liten uteplats och tycker att det inte kan se bra ut så har du så fel! En liten terrass kan bli ett mysigt hörn med en bekväm design i önskad stil – minimalistisk, boho-chic, traditionell eller skandinavisk. Sätt en bänk eller bekväm stol där, lägg till några gröna växter på väggarna och golvet, ett litet bord (eller en trästubb istället) och flera lyktor och ljus — och voila, din mysiga uteplats är klar! En matta och ottoman är också en bra idé om utrymmet tillåter. Vad som blir ännu mysigare är en bärbar öppen spis. Så tveka inte att köpa en. Kolla in idéerna nedan och bli inspirerad!

möbel

När du inreder en liten uteplats i valfri stil är det första du behöver göra att hitta rätt möbel. Det ska vara så stilrent, platsbesparande och multifunktionellt som möjligt. Prova hopfällbara möbler, välj mindre enheter eller bara en stor sittdel. Belamra inte din uteplats – använd bara de bitar du behöver och välj möbler med extra förvaring – inbyggda bänkar med lite utrymme inuti, samt pallar och soffbord med förvaring eller hyllor. Häng några hyllor på väggarna när du behöver dem – de sparar mycket utrymme, vilket är värdefullt.

dekor

Inredningen och inredningen av terrassen är mycket viktig för att den ska bli mysig och sval. Börja med krukväxter och blommor – de fräschar omedelbart upp uteplatsen och gör den väldigt inbjudande. Lägg till kuddar, filtar, mattor för mysans skull, sätt upp några ljuslyktor och häng runt lampor – på så sätt gör du uteplatsen väldigt inbjudande. Om du inte har mycket utrymme kan du bara hänga några krukgrönsaker och blommor över uteplatsen eller hänga dem på väggarna och skärmarna om du har några. Ta en titt på vackra exempel och bli inspirerad!

21 Vacker och funktionell designidé för liten terrass
38 små uteplatsdesignprojekt för att maximera ditt lilla spa
12 fantastiska liten uteplatsdesignidé
54 Inbjudande idéer för inredning av små uteplatser |  ComfyDwelling.c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*