Home / Dekoration / Designtips för entrén
Designtips för entrén

Designtips för entrén

Vi har delat många idéer för att dekorera en entré i olika stilar, men vi har aldrig pratat om vad som ska finnas i din entré. Vi förstod plötsligt att om du är en person med din första hyrda eller köpta bostad, kanske du funderar på vad du ska köpa eller göra för att din entré ska få ett coolt utseende och full funktionalitet. Här är några enkla designtips som hjälper!

Erbjud en plats

Många entréer saknar en plats att sitta på, även om en sådan plats för att ta på skor är väldigt bekväm och tar inte mycket plats – det kan bara vara en stol eller en pall. Dessutom kan du placera en bänk som fungerar som förvaringsobjekt. Om inte kan den ha dold förvaring eller en hylla. Lägg bara till dem!

slå upp

Entréerna är ofta små så du kanske tror att detta inte är en plats att definiera och visa upp din stil och du har fel. Du kan uttrycka ditt sätt att leva och göra ett uttalande även i de minsta utrymmen. Om vi ​​tar en entré kan du enkelt göra det med en statement ljuskrona eller lampa. En gallerivägg med egna bilder eller konstverk är också en bra idé. Olika skugglådor, minnessaker och väggdekorationer av alla slag är precis vad du behöver – de tillför intresse till entrén samtidigt som de sparar utrymme. Glöm inte speglarna! Det här är vackra dekorationer med mycket funktionalitet: när du lyser en spegel direkt över ljuskällan kan du i princip fördubbla den naturliga ljusstyrkan du behöver för en större och luftigare entré.

Lägg till inbjudande accenter

Se till att din entré gör ett riktigt intryck och gör att de som kommer in trivs. Placera några galgar och hållare, tillsätt eteriska oljor eller smaksätt ljus om det finns plats för dem. Med nödvändigheter som telefonladdare, isskrapor och paraplyer har du alltid det besökare behöver till hands.

15 vackra entrédesigner och entréinredningstips.
Entré: Designtips & idéer |  Webbutik Conn
Vackra 15 vackra entrédesigner och tips för entrén.
Entrédesigntips för en budget - bedårande Ho

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*