Home / Mode / Dirndl skor
Dirndl skor

Dirndl skor

Vad är dirndl-skor?

På tån finns en rosett och ett metallfäste.Definition: Dirndl-skor tillhör kategorierna som damskor som bärs med dirndls kostym skorDe flesta är traditionella i design och kan göra följande egenskaper eller:

  • Typiska dirndl-skor har ett edelweiss-motiv.
  • Denna typ av sko har ofta en bred klack, vilket kommer väl till pass i situationer där dirndl-skor är vanligast.

Dirndl-skor utöver Haferl-skomodellen

Dirndl-skor säljs traditionellt i stil med Haferl-skor. På senare år har dirndl-modet dock förändrats avsevärt: de konservativa långa dirndl-klänningarna har fått sällskap av moderna, kortare. Mini dirndl och Midi dirndl Telefonsamtal. Följaktligen kan du välja dina dirndl-skor fritt och kombinera dem med din klänning.

Vad ska du vara uppmärksam på när du kombinerar dirndl-skor?

Vid denna tidpunkt kan damskouppslagsverket inte ge några allmänna råd, eftersom varje dirndl-klänning kräver individuella råd om hur man kombinerar den. Det viktigaste är att den övergripande kombinationen är färg och stil sammanhängande handlingar. I grund och botten bör du notera: The benhöjd och färgen på dirndl-skorna ska matcha längden på dirndl. Du bör aldrig bära tunga vandringsskor för en kort dirndl-klänning. Feminina skomodeller som ballerinor, sandaler eller slingbacks är idealiska för detta. Om du vill vara med på Oktoberfesten eller ett annat mer rustikt evenemang ska du inte välja dirndl-skor med för höga eller för smala klackar. Försök att hitta en sund kompromiss mellan elegans och praktisk.

Om du bär till exempel en längre dirndl-klänning kan du också bära mindre feminina skostilar promenadskorOm fjällstövlar eller sneakers passar att kombinera med en dirndl är och förblir en smaksak. För att undvika stilinkonsekvenser rekommenderas detta definitivt Råd från en kompetent traditionell modeförsäljare.

Hur man bär en Dirndl: 12 steg (med bilder) - wikiH
ipernity: dirndl-klänning i lantlig stil - av Ingrid K. Bran
Dirndl + Bua traditionella skor OCHSE LE
Modetvillingar - H&M clutch, Zara skor, Hugo Boss blus - Stilren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*