Home / Stil / Distressed Jean Shorts Outfit Idéer
Distressed Jean Shorts Outfit Idéer

Distressed Jean Shorts Outfit Idéer

Idag ska jag prata om hur man stylar de superpopulära distressed jeansshortsen. Jag är inte säker på att vi kunde ha förutspått för decennier sedan att det här föremålet skulle kunna bli så populärt. Det finns några superkorta jeansshorts som är illa slitna. Varför blev det inte populärt för tjugo år sedan och det blir så populärt nuförtiden. Min teori är att människor nuförtiden är mer benägna att veta hur man klär sig proportionellt, så de vet hur man använder det här föremålet för att få dem att se superlånga och smala ut. Hur som helst, låt mig visa dig några av de bästa outfitidéerna för jeansshorts som jag har samlat åt dig just nu.

Svart t-shirt med slitna jeansshorts och leopardmönstrad clutch


källa

För att starta den här listan med ungdomliga och supercoola outfitidéer, tänker jag dela med mig av en väldigt enkel och damliknande streetoutfit. För att skapa denna look kan du helt enkelt bära en svart t-shirt med blå jeansshorts. Kombinera den med en leopardmönstrad clutch och ljusrosa sandaler för en damliknande touch.

Vit spets halvärm blus med mock neck med ljusblå jeansshorts i en distresserad look

distresserad vit topp, halvärmar, blus med skenande hals och ljusblå jeansshorts
källa

För att skapa denna eleganta men ändå pojkaktiga outfit kan du bära en vit spetsblus med en skenbar halsringning och ljusblåa distressed jeansshorts. Till skorna kan du bära ett par höga Converse i vitt för att se ungdomlig ut. Lägg till en marinblå basebollkeps för att sätta en pojkaktig touch till utseendet.

Vit tröja med blå jeansshorts från High Rise och ljusrosa mössa

vit tröja med blå jeansshorts och ljusrosa mössa
källa

För att skapa denna uppfriskande outfit som är perfekt för våren, kan du bära en vit slimmad tröja med ljusblå lätt slitna jeansshorts. Kombinera dem med ett par vita low-top sneakers för att se extra ungdomliga ut. Lägg slutligen till en ljusrosa filthatt för att fullända denna outfit med stil.

Vit crop top med mock neck och blå jeansshorts med hög midja

vit mock-neck crop top med blå jeansshorts med hög midja
källa

Det här är en diskret sexig och damliknande outfit som är lite svår att dra av sig men som ser så bra ut att den är värd att prova. För att forma denna look kan du bära en vit mock-neck bodycon crop top och blå jeansshorts. Kombinera dem med ett par blå och svarta leopardmönstrade över kängorna för att göra outfiten superchic.

Distresserad vit baggy blus med halvärmar och blå jeansshorts

vit baggy halvärmblus och distresserade blå jeansshorts
källa

För att göra denna uppfriskande outfit perfekt för en avslappnad strandsemester kan du bära en avslappnad vit chiffongblus över den. Kombinera den med jeansshorts med hög midja. Bär ett par nakna sandaler med rem för dina skor. Bär en axelväska med halm för en uppfriskande finish.

Vit t-shirt med ljusblå jeansshorts och grå mössa

vit t-shirt med ljusblå jeansshorts och grå mössa
källa

Detta är en väldigt stilren och unik outfit som gör att du kan sticka ut från mängden på ett naturligt sätt. Bär helt enkelt en vit t-shirt med blå jeansshorts och ett svart läderbälte. Para ihop dem med svarta stövlar med remmar. Bär slutligen en grå filthatt för att göra outfiten mer unik och konstnärlig.

Svart cropped linne med ljusblå jeansshorts

svart linne med utskuren rygg och ljusblå jeansshorts
källa

För att uppnå denna anständiga, sexiga och energiska look kan du bära ett svart linne med avslappnad passform med utskuren rygg och ljusblå jeansshorts i en distresserad look som fokuspunkten i outfiten. Kombinera dessa plagg med ett par vita low-top sneakers för att få denna outfit att se extra ungdomlig och uppfriskande ut.

Svart t-shirt med blå jeansshorts och axelväska

svart t-shirt med blå jeansshorts och axelväska
källa

För att få denna vackra och minimalistiska outfit som du kan bära både som en business casual outfit och som en street outfit, kan du bära en svart t-shirt över den. Bär din med nödställda blå mini jeansshorts. Bär svarta balettkläder och en elegant handväska för att fullända looken.

Mörkblå tryckt knuten blus med distresserade blå jeansshorts

mörkblå tryckt knuten blus med blå jeansshorts i en begagnad look
källa

För att få denna diskreta sexiga outfit som naturligt kommer att visa upp din smala midja, kan du bära en marinblå halvärm med knuten blus och distresserade blå jeansshorts. Till skorna kan du bära ett par nakna platta sandaler för att fräscha upp outfiten.

Svart och vit leopardmönstrad blus och ljusblå minishorts

Svart och vit leopardmönstrad blus och ljusblå minishorts
källa

Detta är en mycket unik blus. En skjorta med leopardtryck är vanligtvis gul och svart. Men den här gången är det svartvitt. Du kan para ihop den unika skjortan med ljusblå jeansshorts för en bekymrad look. Till skorna kan du helt enkelt bära vita sneakers för att komplettera outfiten.

Blått och ljusgult linne med sicksacktryck och minijeansshorts

Blått och ljusgult linne med sicksacktryck och minijeansshorts
källa

För att få den här luftiga och uppfriskande outfiten som är särskilt bra att bära på sommaren och våren, kan du bära ett vitt, ljusgult och blått chiffonglinne med sicksacktryck. Kombinera toppen med slitna ljusblå mini jeansshorts. För skorna, bär ett par vita sneakers för att komplettera outfiten.

Vit scoop neck crop top med rivna jeansshorts och stråhatt

Vit scoop neck crop top, rivna jeansshorts och stråhatt
källa

Låt oss nu titta på en attraktiv och unik semesterlook. Du kan bära ett vitt, sjunkande scoop cropped linne och blå jeansshorts för en distressed look. Kombinera dem med rosa spetsiga klackar och en brun filthatt för att fullborda denna coola look.

Vit chiffongskjorta med smal passform med blå jeansshorts

vit chiffong skjorta med smal passform med blå jeansshorts
källa

Det här är en väldigt minimalistisk och uppfriskande affärsdräkt. Du kan helt enkelt bära en vit smal skjorta med knappar och nödställda blå jeansshorts. Kombinera dem med en svart handväska och vita klackar för att fullända outfiten.

Jag hoppas att du gillar de nödställda jeansshorts-outfitidéerna som jag just delade med dig. Prova dem för att ta fram den coola och ungdomliga sidan i dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*