Home / Dekoration / Drömmande design av nedsänkt badkar att koppla av i
Drömmande design av nedsänkt badkar att koppla av i

Drömmande design av nedsänkt badkar att koppla av i

Nedsänkta badkar är för närvarande trendiga eftersom de är vackra och ger en spa-touch till ditt badrum eftersom de vanligtvis byggs på resorter. Visst är de svårare att installera och tar ett visst utrymme, men de är så bekväma! Du kan designa ett sådant badrum i olika stilar: grekiska, tropiska, marockanska, minimalistiska, zen eller någon annan. Om det inte är ett badkar i ett stycke, utan ett rum designat som ett badkar, kan du göra det av betong eller täcka det med kakel, beroende på vilken stil du väljer. Lägg till en öppen spis, lyxig naturkosmetik, ljus och blomblad och ditt fantastiska badrum är komplett!

funktionella badkar

Ett funktionellt nedsänkt badkar kombinerar vanligtvis ett badkar och ett duschrum – det betyder att dina badplatser inte tar mycket plats. Ditt nedsänkta badkar kan tillverkas av betong, kakel, sten och till och med trä. Du kan också välja ett däck runt ditt badkarsutrymme. Undvik hala däck för att förhindra fall. Du kan också lägga till skjutdörrar i glas till din dusch som vanligt och öppna dem när du badar.

Avkopplande badkar

Ett avkopplande badkar som inte kombineras med ett duschrum kan placeras var som helst – även i ett sovrum! Om du bara väljer ett avkopplande bad, tänk på utsikten – placera ditt bad bredvid en glasvägg om integriteten inte är ett problem, eller till och med häng upp gardiner och öppna dem när det behövs. Omge ditt nedsänkta badkar med ljus, småsten, krukväxter och blommor, skapa en inbyggd öppen spis eller sätt upp en härd för att koppla av med två element samtidigt.

34 drömmande sjunkna badkarsdesigner för att koppla av |  drömbadrum.
34 drömmande sjunkna badkarsdesigner för att koppla av |  badrumsdesign.
34 drömmande design för nedsänkt badkar att koppla av i - DigsDigs |  Bad .
34 drömmande sjunkna badkarsdesigner för att koppla av |  DigsDigs |  Häftigt .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*