Home / Mode / Dubbade pumpar för kvinnor
Dubbade pumpar för kvinnor

Dubbade pumpar för kvinnor

”Wild thing… you make my heart sing!” Många kvinnor tänker på den här låten eller en liknande när de ser dubbade pumps. Visst: Om du vill bära den här skomodellen behöver du den nödvändig del av självförtroendetMen när du väl har vågat dig på ett par nitade pumps kommer du aldrig att vilja ge tillbaka dem. Lovade.

Inte bara för rockare

Vem syns med nitpumpar, måste vara en riktig rocker? Ledande varumärken ser på saker och ting väldigt olika och fortsätter att överraska den skoälskande världen av kvinnor med nya modeller, ibland lämpliga för vardagsbruk och ibland väldigt vågade. Pumpar med nitar imponerar inte bara på vissa toppapplikationermen också av många funktioner och olika typer. För: Allt är inte en nit. Utöver de klassiska pyramidnitarna finns det även spetsnitar som sticker ut längre från skon och som samtidigt ser mer ömtåliga ut. Genom att placera nitarna kan nitpumparna ändras helt och nya scener kan ställas in. Medan nitarna ofta fästs på hälen, finns det även modeller med nitar på hälen. på spännande och sensationell prestation är garanterad. Olika färger som

Du bör hellre begränsa dig till urvalet av klassiska färger. Färgglada nitpumpar arbeta snabbt, billigt och överdrivet.
Det klassiska materialet för pumps med nitar är läder eller konstläder. Precis som med jackor och byxor passar läder- och nitfunktionerna perfekt ihop autentisk rocklooksom tillsammans med andra element kan ligga till grund för intressanta outfits. Mocka eller mocka används också flitigt som material för olika typer av nitpumpar.
Ledande märken älskar den spännande skon och använder medvetet nitar för att dra till sig uppmärksamhet. Stora namn inom skobranschen och ledande varumärken som Buffalo och Valentino är alltid föredömen med sina exceptionella nitpumpar. Dessa och andra modedesigners lyckades klä pumparna för olika tillfällen och inte bara för att se bra ut på cykeln. Också en elegant kväll eller en sexig cocktailklänning kan uppgraderas och omtolkas med nitar.

För att verkligen visa upp dina nitpumpar behöver du en Snygg kombination av kläder och andra accessoarerNitpumps passar såklart perfekt till en skinnjacka, jeans och mycket mer. En lekfull klänning eller en snygg overall kan också göras om helt med dessa skor. Bara våga! Kvinnor i stora storlekar kommer också att känna sig bekväma i dessa stilar! Du kommer att älska att leka med kontrasterna och de resulterande kläderna.
likaså smink och frisyr Du kan elegant kombinera kjolstilen på nitpumpar. Smokey eyes med sexig eyeliner går lika bra som en feminin updo. Suddig ögonskugga och ovårdat hår påminner å andra sidan om Courtney Love och låter inte riktigt stud pumps sticka ut. Som regel bör pumps med dubbar alltid kombineras med högkvalitativa kläder, elegant smink och en välgjord frisyr för att perfekt iscensätta och framhäva rocken genom kontrasterna. Om du kombinerar nitpumpar med nitar, läder och jeans klarar du dig utan många alternativ.

Amazon.com |  Dubbade sandaler för kvinnor, Stiletto Pumps High.
Designer pumps för kvinnor |  Svarta skor Klackar, Dubbade Pumps, Svart.
Amazon.com |  Våga ljusblå pumps med spikar och dubbar för dam 6.
Christian Louboutin Irishell Dubbade Half d'Orsay Pump (kvinnor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*