Home / Dekoration / Dubbelhöjd lägenhet
Dubbelhöjd lägenhet

Dubbelhöjd lägenhet

Design- och arkitekturstudion OM Shumelda har byggt en tvåvåningslägenhet för en ung kreativ kund i den övre delen av staden Lviv, Ukraina, som förbinder första och andra våningen för att skapa en ljus och öppen interiör. Projektet har titeln 2 i 1 och har ett utrymme med dubbel höjd i hjärtat av lägenheten, med delade vardagsrum som kök, matsal och vardagsrum. Detta område drar nytta av två rader av stora fönster som lyser upp det inre utrymmet och ger invånarna en klar vy över Lviv-panoramaet.

OM Shumelda Design and Architecture utvecklade 2-i-1-lägenheten runt det dubbelhöjda allrummet, där ett bord i en svart metallram står i centrum. Kök, matsal och vardagsrum och toalett är allround, medan alla funktioner är dolda och strategiskt placerade på första våningen. En andra rad fönster, vanligtvis på det övre planet, ger extra naturligt ljus till de allmänna utrymmena, vilket resulterar i en bekväm, rymlig interiör. Samtidigt ger en tunn stege invånarna tillgång till en liten plattform framför fönstren, där de kan njuta av stadens panorama.

Den andra våningen i lägenheten är indelad i tre zoner inklusive: master bedroom med utsikt över den imponerande stadssilhuetten; ett halvöppet badrum med hängmatta; och en lounge med ett bibliotek runt omkretsen. Lägenheten har en monokromatisk färgpalett, vita trappor, glaspartier och grönska som förenar och organiserar hela utrymmet. Jag älskar verkligen att den här minimalistiska lägenheten är prickad med drömmande detaljer som gungstolar, en hängmatta i badrummet och stora fönster för att ta in utsikten och naturligt ljus.

om shumelda utvecklar en dubbelhöjd lägenhet centralt.
Modern dubbelhöjd lägenhet med naturligt ljus - DigsDi
Välj din favorit: NYC-lägenheter med dubbla takhöjder.
om shumelda utvecklar en dubbelhöjd lägenhet centralt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*