Home / Stil / Dubbelknäppt kostymidéer
Dubbelknäppt kostymidéer

Dubbelknäppt kostymidéer

Om du behöver klä dig formellt för jobbet är det här platsen att gå. Medan de flesta tycker att det är mycket roligare när du kan bära affärskläder på jobbet, så är det vad det är. När du bara kan bära formella kläder finns det ingen kontroll över det. Det du kan kontrollera är hur vacker du vill att din formella outfit ska se ut. Idag har jag något speciellt för dig. Om du letar efter en kostym som är mer unik och damliknande så är det här blogginlägget om den dubbelknäppta kostymen något för dig. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa dubbelknäppta outfitidéerna. Låt oss kolla upp det

Svart dubbelknäppt med ankelrem häl


källa

För att börja med den här listan med formella outfits vill jag först visa dig en väldigt enkel och ren look som bara består av en kostym och klackar. För att uppnå denna look, bär en svart dubbelknäppt kostym med en vit scoop topp. Bär dem med svarta klackar med öppen tå för en ren, stilig look.

Svart dubbelknäppt kostymjacka med matchande flytande shorts

svart dubbelknäppt kostymjacka med matchande flytande shorts
källa

Om du vill se mer ungdomlig och lite mindre seriös ut, här är en bra kostymidé med shorts. En svart dubbelknäppt kostymjacka och en svart blus med rund hals är det perfekta komplementet till denna outfit. Kombinera dem med svarta eleganta flytande shorts och svarta klackar för att komplettera outfiten på ett vackert och unikt sätt.

Grå dubbelknäppt tweedkostym med svart polotröja

grå dubbelknäppt tweed med svart polotröja
källa

För er som brukade klä er hela tiden, här kommer en något nedtonad, men ändå ganska kraftfull outfit. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära en grå dubbelknäppt tweed med en svart polotröja. Bär svarta spetsiga klackar för att få skorna att se eleganta ut.

Svart dubbelknäppt kavajklänning

svart dubbelknäppt kavajklänning
källa

Om du är chef och chef och dyker upp på en årlig företagsmiddag, finns det en god chans att du vill se ditt bästa ut samtidigt som du behåller ditt vanliga kraftfulla utseende. Med den här kan du helt enkelt bära en svart dubbelknäppt kavajklänning för att se sexig men ändå aggressiv ut.

Svart dubbelknäppt slim fit kostym med vit väst

Svart dubbelknäppt slim fit kostym med vit väst
källa

Denna outfit är förmodligen det enklaste sättet att bära en dubbelknäppt kostym. Ett knep är att leta efter en kostym som passar dig perfekt så att du ser smal ut. Bär till exempel en smal svart dubbelknäppt kostym med en smal väst och svarta klackar för att se formell och minimal ut.

Svart kostym med en ljusblå blus och öppna klackar med ankelband

svart kostym med ljusblå blus ankelband med öppna tår
källa

Om du vill se lite mindre formell ut samtidigt som du håller dig till klädkoden kan du vanligtvis göra det genom att bära en lite överdimensionerad kostym som den här svarta dubbelknäppta kostymen. Kombinera sviten med en ljusblå button down-blus och svarta svarta klackar för att se snygg ut.

Svart kostym med klackar och portfölj

svart kostym med klackar och portfölj
källa

Om du vill se mindre kraftfull och mer lättillgänglig ut, leta efter en kostym med en kort och slimmad kostymjacka. Här är till exempel en svart dubbelknäppt kostym med en liten och figursydd jacka. Kombinera den med svarta klackar och en svart portfölj för att se formell och bedårande ut på samma gång.

Svart bälte dubbelknäppt kavajklänning

svart bälte dubbelknäppt kostymklänning
källa

Här är ett vackert och ganska kreativt sätt att klä sig formellt på jobbet. Klänningen här är som en kombination av en svart dubbelknäppt jacka med ett skärp och en pennkjol. För att styla den här vackra klänningen, para ihop den med svarta klackar och en svart läderclutch för att fullborda looken.

Oversized svart- och grårandig kostym med tryckt t-shirt

Oversized svart- och grårandig kostym med tryckt t-shirt
källa

Som tidigare nämnt, om du vill se stiligare och mindre formell ut, kan du välja en överdimensionerad kavaj. Detta är en väldigt oversize svart och grårandig dubbelknäppt kostymjacka tillsammans med en svart tryckt t-shirt och svarta chinos. Använd bara svarta spetsiga klackar för skorna.

Grå rutig dubbelknäppt kostym med vitt livstycke

grå rutig dubbelknäppt kostym med vitt livstycke
källa

Mycket mörka kostymer som den mörka marinblå eller svarta kan vanligtvis få dig att se kraftfull och aggressiv ut. Prova denna grårutiga dubbelknäppta kostym för att se lite vänligare ut. Bär den med en premium vit t-shirt och svarta balettkläder för att komplettera din outfit.

Svart dubbelknäppt kostym med slim fit

svart dubbelknäppt kostym med smal passform
källa

Denna svarta dubbelknäppta kostymjacka tar slim fit-klippning till en ny nivå. Det kan se lite konstigt ut i början, men det här är verkligen ett vackert, enkelt sätt att visa upp din smala midja. Para ihop jackan med matchande chinos och ett par svarta läderskor för att se snygg och unik ut.

Svart kavajklänning med clutchväska i vitt och guld

svart kostymjacka klänning med vit och guld clutch
källa

Här är en vacker och unik klänning. I detalj är det en svart dubbelknäppt kavajklänning som ersätter kombon kavaj och pennkjol. För att styla den här klänningen kan du helt enkelt bära den med vita klackar med öppen tå, ankelband och en clutch i vitt guld för att se stilig och vacker ut.

Marinblå kostymjacka med svarta chinos

Marinblå kostymjacka med svarta chinos
källa

Naturligtvis är det säkraste och oftast bästa sättet att bära en kostym att bära kostymen som den är designad. Med andra ord, bär byxorna som följde med kostymjackan. Men ibland kan du komma undan med det genom att para ihop byxor med en jacka av mycket liknande färg. Du kan till exempel bära en mörkblå kostymjacka med svarta chinos. Lägg till en svart blus och svarta klackar till ekvationen.

Grårandig dubbelknäppt skjorta och väst

grårandig dubbelknäppt skjorta och väst
källa

Detta är en väldigt cool outfit som lånar idén om en formell tredelad outfit. För att uppnå denna look, koppla ihop en vit skjorta med knappar och en grå väst. Kombinera dem med en grårandig dubbelknäppt jacka och matchande pennkjol. Avsluta med en svart ankelrem med öppen tå för att fullborda denna formella och vackra outfit.

Grå dubbelknäppt slim fit kostym med vit blus och V-ringning

grå dubbelknäppt slim fit kostym med vit blus och V-ringning
källa

Här är ett snyggt litet knep för att lägga till stil till din kostym. Tricket är att bära en blus med Av-ringning istället för en skjorta med krage. En grå dubbelknäppt kostym i slim fit och svarta klackar är det perfekta komplementet till denna smarta och eleganta outfit.

Jag hoppas att du gillar dessa dubbelknäppta outfitidéer som jag just delade med dig. Kom ihåg att om du bara kan klä dig formellt för kontoret, kommer du att finna en viss frihet inom ramarna. Det är rätt sätt att se formell och vacker ut på samma gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*