Home / Dekoration / Eklektisk Scheunenberg hem
Eklektisk Scheunenberg hem

Eklektisk Scheunenberg hem

Alto Adige är en av Italiens vackraste och mest pittoreska regioner, och här vid foten av berget Sciliar i Bolzano står Alto Adige stolt för en härlig stugliknande tillflyktsort. Den nya och förbättrade strukturen designades och byggdes av Studio Noa* (Network of Architecture). Kabinen drar full nytta av den fantastiska utsikten, och när det gäller övergripande design och arkitektur är detta en mångsidig struktur.

Utanför har Messner House 9as en stark traditionell känsla med lokala inslag. Det är dock uppenbart att strukturen har en modern karaktär och detta är särskilt synligt inuti. Huset erbjuder totalt 220 kvadratmeter boyta, har två våningar och en mycket originell identitet tack vare kontrasten mellan gammalt och nytt. Denna dualitet ger den mycket karaktär. Det traditionella skalet döljer en mycket modernare interiör med allt en modern människa behöver. Inredningen är eklektisk, med traditionella, rustika och moderna detaljer som smälter samman.

Rummen är varma och inbjudande och färgerna är dämpade och neutrala. Det varma träet och andra naturliga färger kompletteras med accenter av blått och turkos. De sociala ytorna samverkar sömlöst med varandra tack vare en öppen och ganska flexibel layout. Stora fönster i full höjd öppnar interiören för fantastisk utsikt.

Eklektiskt ladhus vid foten av ett berg - DigsDi
Eklektiskt ladhus vid foten av ett berg - DigsDi
Industriellt eklektiskt hem med ett Harry Potter-inspirerat bibliotek överallt.
Eklektiskt ladhus vid foten av ett berg - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*