Home / Dekoration / Eklektiska sovrumsinredningsidéer
Eklektiska sovrumsinredningsidéer

Eklektiska sovrumsinredningsidéer

Vad betyder eklektisk inredning? Det innebär ett utrymme utan regler, där gammalt möter nytt, ränder möter djurtryck, neutrala möter ljusa och allt du vill ha med i inredningen är möjligt och välkommet! Naturligtvis kan du inte bara förstöra allt, och det krävs några vanliga teman för att skapa en cool design. Dagens sammanfattning hjälper dig att göra ditt sovrum stilrent och mångsidigt.

blanda färger

Eclectic bör inte vara extremt lätt eftersom det är smaklöst. Dessutom bör ett sovrum vara lite tystare så att du kan sova bekvämt. Om du älskar ljusa ljus, håll väggarna och golven neutrala för att undvika sensorisk överbelastning – ett nej-nej i sovrummet. Mixa och matcha din palett efter vad du vill, men sprid dina basfärger i hela rummet. Till exempel, i sovrummet som visas här, används rosa på sängen och i varje konstverk, medan bänken, lampan och konstverket ser gyllene och gula ut.

blanda mönster

Ett mångsidigt sovrum har många mönster. Nyckeln till att framgångsrikt blanda mönster är att matcha minst en färg genomgående och att välja mönster som fungerar bra tillsammans. Generellt kommer du att upptäcka att geometriska former, ränder eller prickar fungerar väldigt bra med naturmotiv som djurmotiv, blommor, ormbunks- eller lövmönster och fågel- eller djurmotiv. Om du vill bli galen med färg och mönster, håll väggarna vita eller fäst dem ordentligt i sängen och fönsterbehandlingarna.

Blanda möbelstilar

Det som definierar den eklektiska looken mest är en blandning av olika stilar kombinerade för att komplettera varandra. Fyll ditt sovrum med saker du älskar, även om de inte är traditionella matcher. Var uppmärksam – balans och storlek är nyckeln i denna stil av inredning. Dina möbler kanske inte är från samma årtionde – eller till och med samma århundrade – men de måste vara i harmoni med utrymmet och varandra.

Eklektisk sovrumsinredning (1 (med bilder) | master bedroom, sovrum.
25 djärva eklektiska inredningsidéer för sovrum - DigsDi
10 eklektiska sovrum som kommer att stoppa dig
Globala heminredningsidéer |  dominobrickor |  Mångsidigt sovrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*