Home / Dekoration / Eklektiskt radhus nyckfull konst
Eklektiskt radhus nyckfull konst

Eklektiskt radhus nyckfull konst

Detta radhus i Haag är en kombination av klassiskt, modernt, vintage och neutralt tillsammans med djärva fläckar. Detta är en trendig, stämningsfull lägenhet med djärva konstverk och unika föremål som sätter tonen i rummen. Låt oss ta en närmare titt på dessa 100 kvadratmeter!

Huset har mestadels mörka väggar överallt – olivgrönt, grått, förutom uterummet som är designat med ljusgröna väggar som gör att du känner att du är ute. Du kan se vita trägolv och originallister i taken, men stilen i lägenheten i sig är eklektisk, eftersom det finns många element av olika stilar som smälter harmoniskt. Möblerna är också helt eklektiska: här ser du vintage, modern, minimalistisk, glamorös, rustik från mitten av århundradet och många andra föremål, och detsamma gäller inredningen.

Uterrummet är det enda ljusa rummet i huset. Den består av ljusgrönt, en glasvägg och ljusa konstverk – tack vare de gröna väggarna känns det verkligen som att vara utomhus. Det finns två matplatser – en liten frukost vid den öppna spisen och ett separat rum som speglar varandra. Båda rummen kan fungera som hemmakontor eller bara som arbetsplats. Även om eldstaden inte fungerar, bidrar den ändå till hemmets atmosfär. Ett annat väldigt udda utrymme är köket, inrett med ett shabby chic bord med mycket textur som kontrasterar och ger karaktär åt det mer eller mindre moderna utrymmet i sig. Få fler bilder på detta fantastiska hem nedan!

Låt dig inspireras av ett udda georgiskt hem Ideal Home |  Modern mat.
Livligt radhus på Manhattan med eklektisk interiör - DigsDi
My Houzz: Konstig konst och kuriosa i en uthyrning i Ohio
Speciellt eklektiskt vardagsrum fullt av böcker Interiör, hem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*