Home / Bad / En fåfänga för ett stilrent badrum i ditt hem
En fåfänga för ett stilrent badrum i ditt hem

En fåfänga för ett stilrent badrum i ditt hem

Att lägga till mörka färger i hemmiljön rekommenderas ofta inte. De tillför mer mörker till miljön, speciellt om du bor i lägenhet. Detta gäller dock inte i alla situationer. Vissa vardagsrum, oavsett om det är i lägenheter eller hus, är extremt soliga och ljusa.

Där tränger dagsljuset in att man hänger upp tunga gardiner för att skapa lugn. I sådana vardagsrum är den idealiska färgen för mattor och soffor mörk. Dessa mörka skuggor absorberar överflödigt ljus och förvandlar rummet till en neutral miljö som är lugnande för ögonen. Du kanske har sett en mörkblå matta hemma hos en vän eller någon annanstans. Detta är en cool färg som återspeglar lugn och komfort. När direkta solstrålar träffar golvet och studsar mot den blå mattan fylls hela rummet av lugn.

Beroende på rumsinställning eller personligt val kan du använda en mörkblå matta av valfri form och design. Illusiva mönster är mycket populära nuförtiden, men inte alla vardagsrum passar dem. Enkla mattor ser ofta eleganta och ädla ut. De har ett övertag i rumsinredning eftersom de matchar de flesta designteman och möbelstilar i ditt vardagsrum. Se till att ditt rum är modernt, dock inte vintage, eftersom en marinblå matta inte passar in i vintageteman.

Det finns många texturer tillgängliga i mattor och du kan välja ytterligare mjuka mattor, handgjorda mattor eller maskintillverkade mattor. Handgjorda produkter håller längre eftersom de inte påverkas av användning och tvätt. Maskintillverkade mattor är mer känsliga för tung trafik och tvätt.

Men nyckelfaktorn är design och stil. Om du hittar en design som är mer tilltalande, satsa på den – oavsett om den är maskintillverkad eller handgjord. Hitta ditt val av mattor på Wayfair eller Amazon. Butikerna har kvalitetssortiment av mattor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*