Home / Dekoration / Enkla sommarbalkongdekorationer
Enkla sommarbalkongdekorationer

Enkla sommarbalkongdekorationer

Våren är i mitten och jag är säker på att många av er redan tänker på den kommande sommaren. På våren och sommaren älskar alla friluftslivet – andas frisk luft, njut av solljus eller månsken och njut av fågelsången. På grund av detta är det hög tid att börja fundera på hur du förbereder din balkong för sommaren, särskilt om du har utrymmesbegränsningar. Vad behöver du för att njuta av frisk luft på din balkong på sommaren? Låt oss ta reda på hur man inreder rummet när det är som bäst.

stilar och färger

Ja, även ett så litet utrymme (eller kanske din balkong är stor?) behöver en stil och färgsättning för att se chic ut. För sammanslagning inomhus och utomhus, välj samma stil som inomhus. Färgerna kan också upprepa de färger du har inuti, eller så kan du välja något annat för att framhäva ytorna utanför och ge dem en speciell känsla, t.ex. BB ett monokromatiskt färgschema, alla neutrala eller lätta inslag.

inredning och material

Rock olika material och tryck för att göra detta utrymme svalare – trä- eller metallmöbler, läderstolar, olika textilier och virkning, tryckta mattor och massor av växter, kanske användbara – alla dessa gör din balkong superinbjudande. Några stolar eller en mjuk bänk, ett litet bord att ta en kopp kaffe eller sätta på din bok, några ljuslyktor eller till och med lampor för att skapa stämning och såklart mycket grönska. Plantera grönska, suckulenter, kaktusar i olika jordar eller hängande krukor och voila! Dyk in i bilderna nedan för inspiration!

31 kreativa men ändå enkla sommarbalkongdekorationsideer att prova.
74 kreativa men enkla idéer för att dekorera balkonger sommar - DigsDi
31 kreativa men enkla inredningsidéer för sommarbalkongen |  liten.
31 kreativa men enkla sommarbalkongdekorationsideer att prova |  terrass.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*