Home / Dekoration / Ergonomiskt sidobord

Ergonomiskt sidobord

Letar du efter ett perfekt sidobord med en catchy design eller ett bekvämt föremål för din lilla entré? Leta inte längre för här är den!

Axes sidobord av designern Andre Leal från Studio Maré är en vacker demonstration av hur spänning kan användas för att introducera ett visuellt intressant element i en produkts design. Den lockande möbeln är inspirerad av Lucios Costa Urbanistic teckningar av den moderna brasilianska huvudstaden Brasilia. Denna unika form gör att föremål kan hänga på sina sidoaxlar.

Det noggranna valet av material ger Axes en industriell och mycket relevant estetik. Det centrala stålröret leder till en liten, viktad bas, vilket ytterligare ökar den visuella spänningen i designen. Detta sidobord är idealiskt för små utrymmen på grund av dess ergonomi och maximala funktionalitet som utan ansträngning visar sig vara fördelaktigt. Den kan även gungas från soffan i ett vardagsrum. Allt som allt resulterar Axes unika och eleganta design i en anmärkningsvärt vacker design som kommer att stjäla rampljuset i alla rum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*