Home / Dekoration / Fairy lights för barnrum
Fairy lights för barnrum

Fairy lights för barnrum

Fairy lights är idén nummer ett för att skapa en välkomnande och mysig atmosfär i alla rum. De finns i många former, färger och manifestationer med både kallt och varmt ljus och är, till skillnad från ljus, mycket billiga och säkra. Vad kan vara bättre att inreda ett barns rum? Bokstavligen ingenting! Idag delar vi med oss ​​av de häftigaste exemplen på att införliva fairy lights i barnens rum. Låt oss ta en titt.

sovrum

Den häftigaste idén är att lägga till sagolika i sovzonen: de gör sovplatsen mer mysig, välkomnande och kan användas istället för nattlampor. Häng ljusen över sängen eller på väggen bredvid sängen och lägg till några bilder för att göra det mer personligt. När en baldakin lägger till sagolika, blir sängen drömsk. Strängljus kan användas för att skapa olika skyltar, installationer och konstverk – det är upp till dig och ditt barn. Du kan också välja en intressant konstvägg på svarta tavlor, låta ditt barn göra krita och sedan lägga till lampor. Du kan också prova olika fairy lights – stjärnformade, vintage, sfäriska och kattformade för att matcha rummets inredning. Var kreativ!

läs-/spelrum

En annan bra idé är att lysa upp läs-/lekrummet med sagoljus. Det kommer att inspirera dina barn att sitta där och kanske läsa. Om det finns en tipi, lägg till lampor, om inte – häng dem bara över hörnet. Strängljus gör rummet inbjudande och ger ljus som behövs för läsning. Du kan också göra några roliga bitar som stjärnor och halvmånar av fairy lights – det finns många DIYs där ute så att du enkelt kan göra dem.

Andra idéer

Några andra idéer kan inkludera att lyfta fram olika delar av rummet: förvaring, garderober, leksakshyllor, bokhyllor och sittplatser eller lekområden. Tanken är enkel, häng bara lamporna i det här rummet, prova olika former och utseenden på ljusslingorna, till exempel stjärnformade, många barn älskar dem. Låt dig inspireras av följande idéer och gör ditt barns rum mer inbjudande.

Nåla på pojkar.  sovrum
Nåla på Baby
Fairy lights i barnrummet - weeDEC
26 fairy lights idéer för att göra ett barnrum drömskt - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*