Home / Dekoration / Fantastiska designidéer för innergård
Fantastiska designidéer för innergård

Fantastiska designidéer för innergård

En uteplats är idealisk om du inte har bra väderförhållanden eller uteplats, eller om du vill lägga till lite natur precis inne i huset. En sådan innergård är särskilt lämplig för en minimalistisk inredning, eftersom växter eller naturliga delar och material vanligtvis tas bort, så att grönska skapar en kontrast. Gör en damm med näckrosor inuti – det gör alla rum väldigt avkopplande och ser så zen ut! Eller kanske träd och buskar inuti? Ja tack! Föreställ dig hur det känns att ta en kopp te och läsa en bok under dina egna inomhusträd! En annan fördel med en innergård är att du kan njuta av naturen och grönskan när som helst på året eftersom det alltid är varmt inne. Njut av idéerna nedan!

stilar

Deras uteplats kan integreras i alla utrymmen med vilken stil som helst – från rustik till minimalistisk, de är alltid coola och uppfriskande. Din inomhusträdgård, damm eller vad du nu har ska samordnas med inredningen och hålla stilen. Om du till exempel har en minimalistisk inredning kan du välja en zenträdgård med stenar, grus och ett enda träd, eller om det är ett tropiskt hem kan du välja en djärv och frodig grönska genomgående. Kombinera olika texturer för att få innergården att se coolare och mer catchy ut. Fokusera inte bara på en typ av grönska eller träd.

dekorelement

En innergård betyder nästan alltid en inomhusträdgård och kan kompletteras med en damm eller bara en vattenmassa eller ett vattenfall. Du kan satsa på grönska, gräs, mossa, träd, buskar och till och med blommor, men det sistnämnda är en sällsynt sak för uteplatsen då den kräver mycket naturligt ljus och du kan oftast bara tillåta ett takfönster eller inget alls. Om det finns tillräckligt med utrymme kan du skapa en hel terrass med matplats eller sittgrupp och skapa en hel oas av avkoppling.

51 fantastiska gårdsplandesignidéer - DigsDi
29 fantastiska designidéer för innergård |  innergårdsdesign.
51 fantastiska gårdsplandesignidéer - DigsDi
51 fantastiska gårdsplandesignidéer - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*