Home / Dekoration / Fantastiska idéer för juldekor i rött och guld
Fantastiska idéer för juldekor i rött och guld

Fantastiska idéer för juldekor i rött och guld

Rött och guld är en fantastisk traditionell färgkombination till jul, den är chic och fantastisk. Det är därför vi bestämde oss för att gruppera ett antal idéer med dessa färger. Ta röda och guldprydnader för att dekorera inte bara trädet utan också hela huset: trappan, dörrarna, eldstaden och bordet som utgör mittpunkten. Gör din julgran lyxig: Röda och guldprydnader, girlanger och ljus gör ditt träd chict och iögonfallande. Sätt röda ljus i gyllene ljusstakar, förbered gyllene rätter, samt röda servetter och dukar för din semestermiddag. Jag älskar hur vackert de guld- och röda ytterdörrsdekorationerna ser ut. Bara prova dem!

Julgransdekorationer i rött och guld

En julgran är huvuddekoren i varje hem och även utomhus. Dekorera din julgran i guld och rött, vilket gör den elegant och sofistikerad. Förutom guld och röda juldekorationer kan du använda band, rosetter, ljus, till och med tyg, färska blommor och andra dekorationer. Lägg till förgyllda kottar, förgyllt bladverk och mycket grönska så blir din julgran den ultimata.

Olika röda och guldiga juldekorationer

Vilken annan guld och röd dekor kan du använda? Det finns många idéer! För det första kan du designa ditt bord och matställen i dessa färger – för röda och guldiga bordstabletter, laddare, bestick, ljushållare och ljuslyktor etc. För det andra kan du göra coola girlanger av vintergröna växter med röda och guldprydnader, lampor, godisrör, glitterelement och band och göra kransar. Det som är bra är att de flesta av dessa dekorationer kan göras själv. Så det är bara att ta tag i förnödenheterna och gå. Behöver du fler idéer? Då får du några fler bedårande idéer nedan och bli inspirerad!

42 fantastiska juldekorationer i rött och guld (med bilder).
42 fantastiska idéer för juldekor i rött och guld |クリスマスツツリ.
Röd och guld julgran |  Guld julgransdekorationer, röd.
42 fantastiska juldekorationer i rött och guld - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*