Home / Dekoration / färgbyte möbler

färgbyte möbler

Om du gillar livfulla färger och nyanser och letar efter djärva möbeldesigner, har du kommit till rätt plats! Asiatiska designers är alltid före sin tid och kollektionen vi delar idag kommer att bevisa det igen. Colour Flow-minikollektionen från den koreanska studion Orijeen är superdjärv och chic, med vackra färggradienter skapade med hjälp av linsformad teknologi.

Lentikulär teknologi är en högupplöst process som skapar visuella effekter. När sådant tryck appliceras på möbelytan kan de upplevda färgförändringarna inträffa. Det finns en illusion av djup eller förmågan att förändras eller röra sig när bilden ses från olika vinklar. Färgerna ändras beroende på position.

Kollektionen består av två förvaringsenheter, en fristående garderob och en liten skänk. Möbelns futuristiska design är inte bara färgstark, utan också starkt böjd. Den lilla skänken finns i rosa, blå och lila, medan klädhängaren finns i blått och grönt. Sådana möbler kommer att göra ett djärvt uttalande i din interiör, det är en chic och iögonfallande touch och kommer att lyfta ditt humör med levande färger och jag försäkrar dig – du kommer inte att se något liknande i andras hem, så ta med denna unika. med dig med dig rör ditt utrymme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*