Home / Dekoration / Färgglada boho chic köksdesigner
Färgglada boho chic köksdesigner

Färgglada boho chic köksdesigner

Bohemisk stil betyder färg! Färger och mönster är ibland sammanvävda för att frammana konstverk. En boho köksdesign är ett extremt färgstarkt, saftigt och ovanligt utrymme – som om du var i en annan värld! Hur kan du se ut så? Måla väggarna i ljusa färger, ta ovanliga möbler – kanske vintage eller shabby chic – och skapa en färgglad backsplash. Lägg till växter och naturligt trä, kanske några marockanska plagg som mattor eller mönstrade kakelplattor – den här stilen passar riktigt bra med bohemisk chic. Rustika och vintage stilar passar också riktigt bra till det, så tveka inte att blanda ihop dem. Nedan är några vackra exempel på boho chic kök. Låt dig inspireras!

Ljusa boho kök

Om du älskar ljusa färger, gå till ett färgstarkt boho-kök: för färgglada väggar, färgglada skåp, bord och stolar. Du kan också lägga till en färgglad backsplash och golv för att göra utrymmet mycket färgstarkt. Blanda olika tryck och färger, var inte rädd att lägga dem i lager för att göra köket väldigt ljust och färgglatt. För att göra ditt kök boho kan du lägga till krukgrönsaker och blommor, jutemattor och skiktade textilier i djärva färger, och naturligtvis färgstarkt porslin.

Ljusa accenter i boho-kök

Hur kan du annars göra ditt boho-kök färgglatt? Först och främst kan detta vara färgglada konstverk och textilier – gardiner, mattor, handdukar med många tryck och färger. För det andra, ta lätt porslin, porslin och köksredskap för att imponera. Små detaljer som denna passar in i alla utrymmen, inte bara en boho, och de kan enkelt bytas ut för att få köket att se annorlunda ut. Lägg till krukgrönsaker och blommor för att få köket att se fräschare och boho ut.

35 färgglada boho chic köksidéer för att dekorera ditt rum.
35 färgglada boho chic köksidéer för att dekorera ditt rum - VimDec
35 färgglada Boho Chic köksdesigner - Sida 32 av 35 - VimDecor.
ett ljust orange kök med senapsväggar, ett klinkergolv och.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*