Home / Mode / Fårskinnsstövlar för kvinnor
Fårskinnsstövlar för kvinnor

Fårskinnsstövlar för kvinnor

Fårskinn är en populärt material inom klädbranschen och har använts för varma kläder i cirka 10 000 år. Som huvudleverantör av domesticerade pälsar används får inte bara av läderindustrin utan även av pälsindustrin. På medeltiden ansågs fårskinnsprodukter fortfarande vara kläder för befolkningens lägre klasser, såsom landsbygdsbefolkningen och bönder. Föremål gjorda av mjukt material är nu bland de populäraste föremålen i en kollektion och kan även hittas på de hetaste märkena och på de stora catwalken. Förutom västar, jackor och väskor tillverkas även skor, stövlar och stövlar samt tofflor av lammskinn,

Fårskinnsstövlar för kvinnor – trendiga och extremt mångsidiga

Används för att tillverka Shearling Boots inga skinn från vilda fårTrots namnet lammskinn har inte bara skinn från unga djur använts av avelsdjur, utan även skinn från äldre djur sedan 1990-talet. De skiljer sig åt i sina kvalitet Jämfört med nyfödda lamm eller unga får, tack vare de olika möjligheterna till pälsbehandling, finns de inte längre där och är dessutom gjorda av mycket tunt läder och är därför lätta i vikt.

Beroende på mode kan kappan klippas, färgas, ruggas, slipas eller tryckas och är därför på mest mångsidiga sättet att designa stövlar andrahand. Pälsbeläggningen skapar ett mycket smidigt och följsamt material som är perfekt för skotillverkning och är idealiskt för i synnerhet vinterskor på grund av dess många positiva egenskaper.

Stövlar är gjorda av lammskinn Perfekt för de kalla vintermånadernaeftersom lammskinn som foder eller lammskinn som yttermaterial kan fylla olika skyddsfunktioner.

Fårskinnsstövlar för kvinnor - Sickafus Fårskinn & Shearlin
Ashby Damskinnsstövel - EMU Austral
Shepherd PIA Dam Stövlar Fårskinn Tofflor Chestnut |  HouseofSlippe
Renton fårskinnsstövlar ARJB700553 |  Ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*