Home / Dekoration / Flickrum sänggavel vägg

Flickrum sänggavel vägg

Kommer du ihåg när vi berättade om en könsneutral plantskola av den ryska designern Elena Sedova? Här är ett mer fantastiskt projekt, och den här gången är det ett flickrum.

Inredningen är modern och chic, centrerad kring den fantastiskt mönstrade tapetens sänggavelvägg. En motstående vägg är lila-grå, den tredje består av en garderob gömd bakom de snygga vita dörrarna och den fjärde upptas helt av ett stort fönster som släpper in mycket ljus.

En bekväm king size-säng har en sänggavel i lätt väderbiten trä. Det ena sängbordet är ett litet svart bord, och istället för det andra finns ett väggskrivbord. Denna lilla arbetsyta är dekorerad med en söt ljus girlang för att göra den mer välkomnande och mysig. Det finns även coola molntaklampor som ger rummet en charmig look.

Utrymmet var strukturerat med en hängstol i rotting vid fönstret och en stor svarta tavla för att lämna meddelanden. Virkade korgar för kläder och annat ger rummet en strukturerad look.

Det här tjejrummet är ett vackert exempel på hur ett litet rum kan inredas med smak, stil och drömskt och luftigt, iögonfallande och inte alls tråkigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*