Home / hyllor / Flytande bokhyllor för moderna hem
Flytande bokhyllor för moderna hem

Flytande bokhyllor för moderna hem

Du måste ha sett flytande bokhyllor. De är verkligen svävande och ger den fantastiska illusionen av att sväva i luften. Moderna hem föredrar dessa hyllor eftersom de ser snygga och vackra ut i sitt hem. Det finns många andra fördelar med dessa hyllor, och här är de:

Snyggt utseende: Väggar ser mindre röriga och prydliga ut med flytande hyllor. Smala hyllor lämnar mer utrymme för dekoration och väggbonader.

Luftigt och lätt: Utrymmet du lämnar runt dina flytande bokhyllor kommer att se ljust ut för dina ögon. Den luftiga atmosfären i rummet är fantastisk, speciellt om du bor i en liten lägenhet.

Unikt och chic: Väggarna ser unika ut med flytande bokhyllor. Det hela med vackert arrangerade böcker ger dina rum en chic och modern look. Inredningen har gått in i en ny fas med dessa flytande hyllor.

Spara utrymme: En liten vinkel, ett smalt hörn och en liten del av den tomma väggen kan fungera perfekt med flytande bokhyllor. Och på golvet har dessa hyllor ingen plats.

Flexibel Flytande bokhyllor kan användas var som helst i hemmet. De är ett bra val för väggarna med sin minimala existens. Förutom böckerna kan du sätta små utsmyckade och dekorativa bitar på den för att göra ditt utrymme vackert.

Lätt att installera: Flytande hyllor kräver inte mycket ansträngning vid installation. Du kan fästa dem på väggen med bara två verktyg och de kommer att sitta på plats utan problem. Bara en utjämnare för att kontrollera den raka installationen på väggen och en borr räcker för att fortsätta ditt arbete.

Kontinuerlig: Dessa hyllor hängs på väggen med endast fästen, men är hållbara och starka nog att bära vikten av böckerna. De hålls perfekt på plats med skruvar under hyllorna och på väggytan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*