Home / Stil / Förstörda denimoutfitidéer
Förstörda denimoutfitidéer

Förstörda denimoutfitidéer

Idag ska jag tillsammans med dig utforska hur man stylar de förstörda jeansen, vilket är ett annat namn för kraftigt trasiga jeans. Dessa jeans är definitivt inte för dig om du vill klä dig väldigt elegant. Å andra sidan, om du letar efter en outfit som får dig att se stilig och ibland pojkaktig ut så är det här ett blogginlägg du förmodligen skulle vara intresserad av. För att se till att din stil ser bra ut har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för förstörda jeanskläder du kan relatera till. Låt oss titta på dem nu.

Svart sammetskavaj med blå förstörda boyfriend-jeans


källa

Låt mig först visa dig en affärsdräkt som kan få dig att se chic och stilig ut på samma gång. Bär en vit grafisk t-shirt med en svart sammetskavaj till toppen. Kombinera dem med ljusblå förstörda boyfriend-jeans. Bär vita sneakers för att hålla skorna sportiga och rena.

Vit tryckt sweatshirt med blå förstörda jeans


källa

Vanligtvis vill du para ihop din pojkväns slitna jeans med vita sneakers. Men att para ihop dem med klackar kan få dig att se unik och attraktiv ut om du gör det rätt. Till exempel, för att uppnå detta utseende, kan du bära en vit och svart tryckt sweatshirt med ljusblå förstörda boyfriend-jeans. Kombinera dem med svarta sandaler med rem för att se eleganta ut.

Grå slim fit t-shirt med blå skinny jeans

grå slim fit t-shirt med blå förstörda skinny jeans
källa

För att se extra ungdomlig och minimalistisk ut är det här en outfit du kanske vill prova. Bär en ljusgrå kortärmad t-shirt till toppen. Stoppa in den i ljusblå skinny jeans. Till skorna kan du helt enkelt bära ett par vita sneakers för att se ren och uppfriskande ut.

Svart och vit randig kortärmad t-shirt med slitna jeans

svart och vit randig kortärmad t-shirt med trasiga jeans
källa

Det här är en avslappnad och luftig outfit som kan bäras som både streetoutfit och business casual outfit. Bär en svart-vit randig kortärmad t-shirt för toppen och kombinera den med blå boyfriend-jeans. För skorna, bär ett par svarta spetsiga balettplattor för att se enkla och eleganta ut.

Gul kavaj med blå förstörda boyfriend-jeans

Gul kavaj med Blue Destroyed Boyfriend-jeans
källa

När det kommer till att bära en kavaj på jobbet är det väldigt intuitivt att tänka på den svarta eller marinblå kavajen. Den här gången väljs en citrongul kavaj för att få denna outfit att se väldigt glad ut. Kombinera den med en vit v-ringad t-shirt och ljusblå förstörda jeans. Bär spetsiga klackar i vitt och rött tryck för att fullborda looken.

Svart och rodnad rosa kimono chiffongkofta med kraftigt slitna jeans

svart och rodnad rosa kimono chiffong kofta med kraftigt slitna jeans
källa

Detta är en mycket luftig streetoutfit som är särskilt lämpad för avslappnade utomhussammankomster. För att skapa denna look kan du bära en svart, röd och rosa kimonokofta med tryck. Kombinera den med ett svart och vitrandigt linne med scoop neck. Bär blåa smala jeans och platta silversandaler för att se glänsande och snygg ut.

Fuskpälsväst med vit stickad tröja

Fuskpälsväst med vit stickad tröja
källa

Det här är en mycket stilren och mysig outfit som du kanske vill bära för vissa gränsöverskridande semi-formella evenemang. Bär en vit sweatshirt med en grå fuskpälsväst till toppen för en snygg lagerlook. Kombinera dem med blå kraftigt slitna skinny-jeans. Bär ett par ljusrosa spetsiga klackar för att se snygg och damlik ut.

Vitt linne i chiffong med urringad urringning och förstörda skinny-jeans

vitt linne i chiffong och förstörda skinny-jeans
källa

Det här är en väldigt minimal outfit som ser så bra ut att den till och med kan bäras på ett cocktailparty. För att uppnå denna enkla look kan du bära ett vitt linne med scoop neck. Kombinera den med ljusblå skinny jeans. För skorna, bär ett par röda och svarta rutiga canvasskor för att fullborda looken.

Svart skinnjacka med grafisk t-shirt och slitna jeans

svart skinnjacka med grafisk t-shirt och slitna jeans
källa

Det här är en ganska cool och ungdomlig streetoutfit. Bär en svart grafisk t-shirt med en svart bikerjacka i läder för snygga lager. Kombinera dem med ljusblå, smala, förstörda jeans. Kombinera skorna med ankelboots i svart läder för en extra snygg touch.

Vit kavaj med rosa grafisk t-shirt och trasiga jeans

vit kavaj med rosa grafisk t-shirt och trasiga jeans
källa

För att se elegant och chic ut, här är en outfit du kanske vill prova. Bär en vit kavaj över en rodnadsrosa grafisk t-shirt till toppen. Kombinera dem med skinny cuff blå jeans och förstörelse. Bär ett par silversandaler med rem för skorna för en glänsande touch.

Svart beskuren grafisk t-shirt med manschetter förstörda boyfriend-jeans

svart beskuren grafisk t-shirt med manschetter förstörda boyfriend-jeans
källa

För att skapa denna avslappnade och snygga streetoutfit kan du börja med den svarta smala t-shirten ovan. Kombinera den med blå illa slitna boyfriend-jeans med muddar. För skorna, använd ett par svarta klackar med öppen tå för att se smal ut. Du kan bära vita sneakers för att se mer avslappnad och ungdomlig ut.

Vit chiffongblus med kall axel och slitna jeans i slim fit

vit chiffongblus med kall axel och slitna jeans i slim fit
källa

Detta är en mycket uppfriskande och attraktiv affärsdräkt. Bär en vit chiffongblus med trekvartsärmar och kalla axlar till toppen. Kombinera den med ljusblå förstörda slim fit-jeans. För resten av outfiten kan du bära ett par ljusrosa klackar med öppen tå och en rosa handväska i läder för att sätta en damliknande touch till looken.

Lila maxi kavaj med vit V-ringad linne och boyfriend jeans

lila maxi blazer med vit v-ringad linne och boyfriend jeans
källa

Detta är en mycket unik outfit som du kanske vill bära för ett semi-formellt företagsevent. Bär ett vitt V-ringat linne i chiffong och blå jeans med raka ben. Kombinera dem med en lila maxi kavaj och ljusblå sandaler för att fullborda denna unika look.

Jag hoppas att du gillar de förstörda denimoutfitidéerna jag pratade med dig om. Prova dem och se om de passar din karaktär och kroppstyp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*