Home / Dekoration / Funktionella sängbord
Funktionella sängbord

Funktionella sängbord

De flesta sovrum kräver sängbord för att lagra små föremål som glasögon, en bok, en telefon och liknande som de flesta av oss behöver. Om du letar efter ett bekvämt nattduksbord och inte hittar det rätta, oroa dig inte, vi har förberett en hel rad coola moderna bord som du kan köpa just nu. De flesta av dem kommer att matcha din moderna sovrumsinredning och erbjuder funktioner som gott om praktiskt förvaringsutrymme. Intresserad? Låt oss börja!

Vid första anblicken ser Misko by Heim Evgi ut som ditt genomsnittliga nattduksbord, minimalt och välbalanserat. Men när du sedan tar reda på funktionerna kan du bara inte låta bli att fråga: ”Varför har ingen tänkt på det?” En intern LED lyser starkt inifrån, lyser upp den genomskinliga toppen och kikar genom greppområdet. Kombinationen av dessa två funktioner håller ditt sovrum rent men lika ljust – en lampa och nattduksbord i ett, är det inte klokt? Jag gillar också den moderna designen med en sorts minimalistisk känsla som passar många sovrum.

Ottone, den senaste i Formabilios kollektion av moderna möbler, är enkel utan att sakna personlighet. Som en lekfull sängvakt livar Ottones ivriga ögon upp designen. Dessa fungerar också som funktionella handtag för en låda för att lagra alla dina nattduksförnödenheter. Ett så coolt och modernt sängbord är en bra idé för alla moderna sovrum och det finns två versioner: med en mörk och ljus låda som matchar din interiör.

Den spanska designstudion Oitentas svävande hylla är ganska enkel men slår hårt. Trähyllan hänger på väggen ovanför ett eluttag, så du kan även använda den som laddstation för alla dina enheter. Skivan är tillräckligt stor för att rymma en klocka, växt eller bok, så du kan använda den som ett nattduksbord eller som en vägghylla för dekorativa föremål. Ytterdörren öppnas för att avslöja eluttaget och förvaring för dina kablar och laddare som kan ingå i resåren. Ett magnetiskt lås håller dörren stängd.

Yeh Wall Table av den Taiwan-baserade designern Kenyon Yeh för det danska designmärkets 2014 kollektion är en tvåbent, glidande sidovägg. Designen består av ett platt paket med komponenter med toppen och benet separerade, vilket förenklar installationen. Tillverkad av pulverlackerat stål och rör, den runda bordsskivan viks kvadratiskt till en punkt som fastnar på väggen och förhindrar att den tippar.

Funktionella möbler, mer och mer för ditt rum! Denna organisatör med flera små lådor är idealisk för att förvara nycklar, böcker, kosmetika och allt annat du behöver när du går och lägger dig eller direkt efter att du vaknar. Detta vackra lilla sängbord designades av Jean Pelle. Den är gjord av lönnträ, behandlad med vax, allt arbete är handgjort. Du kan använda låga ben, som är bra för låga sängar. Välj din konfiguration – med eller utan ben.

Väggytan i våra hem används inte ofta särskilt väl. På grund av detta vill Pippin göra det bästa av detta utrymme, speciellt utrymmet bredvid sängen om du inte har en fungerande pegboard med förvaring. Genom att anpassa skenhöjden och valet av produkter kan du skapa din egen pjäs för att stödja allmänna aktiviteter i området – till exempel förvaring av böcker, nattlampa eller annat. Det finns ett stort urval av material, men hela linjen förenas av detaljer och färger. Stilen är perfekt minimalistisk, inget överflödig och passar nästan alla moderna interiörer. Det är en fantastisk platsbesparande idé!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*