Home / Dekoration / Funktionella sätt att rocka Ikea Hol-bordet i din inredning
Funktionella sätt att rocka Ikea Hol-bordet i din inredning

Funktionella sätt att rocka Ikea Hol-bordet i din inredning

Hol-bordet från IKEA är ett enkelt och avslappnat plagg tillverkat av massivt trä med ett praktiskt förvaringsutrymme under bordsskivan. Det verkar för lätt att hacka, men fortfarande älskar många att ändra hur det ser ut och fungerar. Låt oss se vad du kan göra med den!

husdjurshackar

Jag måste säga att IKEA hol perhpas är en av de mest populära produkterna för djurägare. De bara älskar att använda det på sina husdjur! En cool idé är att göra ditt husdjurs hem – för en hund, katt, kanin eller sköldpadda är det tillräckligt stort för en katt eller liten hund, och du kan ha en ingång eller till och med flera ingångar. Men det är inte allt! Förutom en reträtt inuti kan du lägga en extrasäng på den och göra en kattungetoalett istället för en säng. Ett tågbord från IKEA är en av de mest hackade sakerna för att göra en kattlåda – det verkar perfekt för det. Kaninägare gör hela kaninpalats av tågbord – det här är fantastiskt! Gör ditt husdjur nöjd med ett hack som du väljer.

Andra hacks

Ett plockbord är en väldigt cool pjäs som kan fylla många funktioner: från ett sidobord till förvaring. Ta Hol och använd det som ett sängbord – det har allt du behöver inklusive en praktisk skiva och förvaringsutrymme inuti. Använd ett hål i din entré för förvaring och som en sits att ta på dina skor, eller som ett soffbord i ditt vardagsrum. Använd den som växtställ eller leksaksförvaring och som bänk i barnrummet. Täck kylaren med dragbord för att skapa en cool fönsterbräda och dölja det du inte behöver se. Få fler kreativa idéer nedan och rocka detta fantastiska IKEA-fynd!

Funktionella sätt att rocka Ikea Hol-bordet i din inredning |  IKEA bord.
24 funktionella sätt att rocka IKEA Hol-bord i din inredning |  Dekor.
24 funktionella sätt att rocka IKEA Hol-bord i din inredning - DigsDigs.
24 funktionella sätt att rocka IKEA Hol-bord i din inredning |  idéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*