Home / Stil / Grå Knähöga kängor
Grå Knähöga kängor

Grå Knähöga kängor

För er som redan vet så är det faktiskt skillnad på knähöga boots och over the knee boots. De knähöga stövlarna ska tillåta dig att åtminstone delvis visa dina knän. Anledningen till att jag berättar skillnaden är att när jag söker på internet efter grå outfitidéer för knähöga stövlar, ser jag mest lårhöga stövlar. Jag tror att det är många som inte märker skillnaden och det här blogginlägget är ett försök att visa dig de riktiga gråa knähöga bootoutfitidéerna. Låt oss kolla in den spännande listan som jag just har förberett åt dig.

Marmorstickad tröja med grå knähöga stövlar


källa

Jag brukar inte börja en lista med min favoritoutfitidé, men idag bestämmer jag mig för att göra något annat för att få din uppmärksamhet. Om du måste stryka en idé från den här listan idag, måste den idén vara den rätta. För att uppnå denna helt underbara look kan du bära en ljusgrå stickad tröja i marmor med en grå mini ratter ullkjol. Kombinera dem med knähöga kängor i grå mocka för att komplettera denna look med en feminin och elegant touch.

Svart klänning med klockärmar och grå läderknähöga stövlar

svart klänning med klockärmar, grå läderknähöga stövlar
källa

Efter att ha tittat på bara en väldigt feminin och vacker look, låt oss vända oss 180 grader och titta på denna coola look. För att uppnå detta kan du bära en svart miniklänning med klockärmar. Kombinera den med gråa läderknähöga stövlar. För att lägga klass till utseendet kan du bära en vit läderhandväska för att fullända outfiten.

Svart klänning & rutig halsduk med knästövlar i grå mocka

svart klänning rutig halsduk grå mocka knähöga stövlar
källa

Här är en mysig och stilren svart och grå look. För att uppnå denna look kan du bära en svart bodycon miniklänning med trekvartsärmar. Kombinera den med en grårutig ullscarf med fransar. Bär kähöga stövlar i grå mocka för att komplettera outfiten med en feminin och elegant touch. Du kan också bära en handväska i grått läder för att göra denna outfit ännu mer elegant.

Knähöga stövlar med grå fransar, vit skjorta och minikjol

grå knähöga stövlar med fransar, vit skjorta, minikjol
källa

Detta par grå fransar och knähöga stövlar ger stil och hållbarhet till outfiten. För styling kan du bära en vit button down skjorta och en grå bodycon minikjol med bälte. En tweedjacka och en svart quiltad läderväska är det perfekta komplementet till din outfit.

Heather Grey tröja klänning med grå stövlar

gråmelerad tröja klänning grå stövlar
källa

Efter att ha sett några chica semi-formella outfits, låt dig inte luras att de grå knähöga stövlarna inte kan bäras vardagligt. Här är en väldigt enkel och avslappnad outfit som bevisar att de grå knähöga stövlarna också tillhör casual outfitvärlden. För denna outfit kan du helt enkelt bära en grå tröja klänning med grå mocka knähöga stövlar. Det är allt. Alternativt kan du bära en svart platt hatt för att lägga till en lekfull, pojkaktig känsla till looken.

Knähöga kängor i mocka med en svart klänning med rynkad midja

Knähöga kängor i mocka, svart miniklänning med rynkad midja
källa

Detta är en perfekt semi-formell outfit att bära på kontoret. Att vara semi-formell betyder inte att du måste bära skjortor och pennkjolar hela tiden. Du kan till exempel helt enkelt bära en svart miniklänning med rynkad midja och ett par knästövlar i grå mocka. Bär en svart clutchväska för att se ännu elegantare ut. Denna outfit kan bäras inte bara för arbete utan också för cocktailpartyn och formella evenemang.

Bär din med en neonrosa miniklänning i chiffong

miniklänning i neonrosa chiffong
källa

För en damliknande och iögonfallande look kan du bära denna neonrosa miniklänning för att få all uppmärksamhet. För att komplettera den här outfiten på ett rent och elegant sätt, para ihop klänningen med ett par grå mockaknähöga stövlar och en svart läderhandväska.

Bär den med en vit chunky stickad tröja och mörkblå skinny jeans

vit, grovstickad tröja, mörkblå skinny jeans
källa

Här är en bedårande vinteroutfit som hjälper dig att se vacker och trevlig ut. Bär en vit chunky stickad tröja för denna outfit. Kombinera den med mörkblå skinny-jeans och grå mockaknähöga stövlar för att fullända outfiten med stil och femininitet.

Grå mockaboots med svart fuskpälskrage i konstläder

grå mocka boots svart fuskpäls krage skinnkappa
källa

För en mer sofistikerad och elegant lagerlook, överväg denna unika och coola outfit. Till toppen, bär en ljusblå blus med en svart linnehalsduk och en svart skinnkappa med fuskpälskrage. Tittar man noga så finns det faktiskt en grå lång kofta som sitter mellan den blå blusen och skinnkappan för att skapa ett extra snyggt lager. För rumpan, bär svarta skinny jeans och grå mockaknähöga stövlar för att fullborda looken med stil.

Gråa knähöga stövlar med grå t-shirtklänning och jeansjacka

grå knähöga stövlar grå t-shirt klänning jeansjacka
källa

Bär helt enkelt en jeansjacka över en grå t-shirtklänning för en avslappnad och elegant streetlook. Kombinera dem med kolknähöga stövlar för att fullborda looken.

Mockaboots med vit tröja och grå lång kappa

Mocka stövlar vit tröja klänning grå lång kappa
källa

Det här är en så drömsk outfit som består av delar som fungerar perfekt tillsammans. För att uppnå denna fantastiska look kan du bära en vit tröja med en ljusgrå lång kappa som är något längre än tröjan. Komplettera din look med ett par knähöga kängor i grå mocka.

Bär den med en vinröd tunikatopp och svarta leggings

Svarta leggings med vinröd tunika topp
källa

Här är en mysig outfit som är väldigt lätt att dra av. Bär en vinröd tunikatopp med svarta leggings. Kombinera dem med grå mockaknähöga stövlar och ett halsband i boho-stil för att se stilfullt och unikt ut.

Knähöga kängor i grå mocka med en bodyconklänning i vinröd omlott

Knähöga stövlar i grå mocka, vinröd bodycon-omlottklänning
källa

För en höst- eller våroutfit kan du bära en vinröd bodycon miniklänning med en vit stickad halsduk. Kombinera dessa plagg med grå mockaklackade klackar för en enkel men vacker look.

Här är några av de bästa idéerna med grå knähöga kängor som jag har samlat på mig. Och om du letar efter grå over the knee boots kan du även hitta information om hur du stylar grå over the knee boots i vårt blogginlägg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*