Home / Dekoration / Grå Svart United Kitchen Design

Grå Svart United Kitchen Design

Många designers föredrar att kombinera vardagsrum och kök, oavsett om det är ett litet hus eller ett stort. Detta kommer att göra rummet luftigare och få det att se större ut. Att skapa en smart övergång eller helt sammanfoga de två områdena kan vara svårt, men här är en cool idé att kombinera dessa två zoner till en och hålla det svalt.

Detta är ett modernt utrymme med vissa industriella influenser. Köket är riktigt litet, det är ett hörn och för att få det att se större ut städade designerna upp det och gömde allt de kunde. Mörk materia skåp och vita bänkskivor med några inbyggda apparater är allt du behöver för matlagning. Kökshörnan skiljs från matsalen av en rumsavdelare av metall och träskivor, där hyllor kan hängas. Matbordet är en del av en öppen hylla där det odlas örter i krukväxter. Industrilamporna som hänger uppifrån säkerställer tillräckligt med ljus i kökshörnan och i matsalen.

Väggarna i vardagsrummet är klädda med betong, som påminner om skåpens matta finish. En svartvit gallerivägg ovanför TV:n är en snygg idé. Det finns även en vägghylla i trä för förvaring, gjord av samma trä som stolarna och rumsavdelare. Mörkgrå är huvudtonen i hela zonen, och en sektionssoffa och en fluffig matta är gjorda i denna färg. Tak- och golvfönster släpper in mycket ljus, ett överdimensionerat konstverk gör ett coolt statement och ett elegant soffbord frammanar lakonisk köksinredning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*