Home / Stil / Grön rutig kjol outfit idéer
Grön rutig kjol outfit idéer

Grön rutig kjol outfit idéer

När det kommer till rutiga kjolar kommer många omedelbart att tänka på den ikoniska röda och svarta rutiga kjolen. Det råder ingen tvekan om att det ser riktigt snyggt och avslappnat ut. Men om du letar efter en lite mer damliknande version, kolla in den gröna rutiga kjolen. Jag skulle påstå att den gröna faktiskt är lättare att styla än den röda. Det brukar se väldigt bra ut med en vit eller svart topp. För att göra stylingen ännu enklare för dig har jag samlat ihop några av de bästa idéerna på gröna rutiga skjortor och jag ska visa det för dig nu.

Svart skinnjacka med grön rutig kjol från Mini Skater


källa

En grön rutig kjol passar alla årstider. För att starta den här listan med outfitidéer, ska jag visa dig en vinteroutfit som ser cool och attraktiv ut. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en vit blus med en svart skinnjacka överst. Kombinera dem med en grön och marinblå rutig minikjol. Kombinera svarta strumpor med svarta ankelboots i läder för en feminin look på outfiten.

Vit tryckt t-shirt med grön rutig minikjol och lång kavaj

vit tryckt t-shirt med grön rutig minikjol och lång kavaj
källa

Här är ett mer elegant eller till och med ungdomligt sätt att bygga en outfit runt en grön rutig kjol. För att uppnå denna look, bär en vit tryckt t-shirt med en svart lång kavaj för toppen. Bär dem med en grön rutig minikjol, svarta strumpor och svarta fotkängor i läder för att lägga till extra stil till looken.

Svart långärmad t-shirt med grön rutig kjol och grå väst

svart långärmad t-shirt med grön rutig kjol och grå väst
källa

Här är en mysig och unik outfit som är lätt att ta av. Bär en svart långärmad t-shirt med en grön fleeceväst till toppen. Kombinera dem med en grön och svart rutig minikjol. Komplettera din look med ett par knähöga kängor i svart mocka.

Svart figursydd tröja med grön och mörkblå rutig skaterkjol

svart figursydd tröja med grön och mörkblå rutig skaterkjol
källa

Denna outfit är väldigt enkel men också väldigt elegant och kan definitivt bäras som en business casual outfit. Bär en svart kabeltröja med en grön rutig minikjol för denna outfit. Kombinera dessa plagg med en svart crossbody-väska i läder, svarta strumpor och svarta chelsea-stövlar i läder för att komplettera din outfit med stil.

Vit kort t-shirt med svart skinnjacka och grön rutig minikjol

vit kort t-shirt med svart skinnjacka och grön rutig minikjol
källa

Att bära en skinnjacka med en crop top kan ofta skapa en stilig och diskret sexig look. Du kan till exempel bära en svart skinnjacka med en vit cropped t-shirt för att få toppen att se snygg ut. Till nederkanten kan du bära en grön rutig minikjol och vita plattformsutskärningar för att lägga till en uppfriskande twist till utseendet.

Bär den med en marin- och vitrandig t-shirt och en jeansjacka

mörkblå och vitrandig t-shirt och jeansjacka
källa

Den mörkblå och vitrandiga långärmade t-shirten är en ikon i en värld av casual mode. Låt oss försöka bygga en uppfriskande och snygg outfit runt den. Du kan också bära den med en blå jeansjacka. Kombinera dem med en grön och svart rutig minikjol. Komplettera outfiten med sällsynta beige läderstövlar.

Ivory Mock Neck Tröja med Midi utsvängd pläd kjol

Elfenben tröja med mock-neck med utsvängd midi-rutig kjol
källa

Denna outfit är en väldigt mysig och enkel outfit som låter dig se attraktiv och tillgänglig ut. Den är perfekt för tillfälliga häng och dejting. För att forma denna outfit kan du bära en elfenbenstickad tröja med skenhals och en midigrön rutig cirkelkjol. Bär rödrosa sandaler för att komplettera din outfit som en dam.

Ljusblå skjorta med knappar och en mörkblå och grön rutig pennkjol

ljusblå button down skjorta och mörkblå och grön rutig pennkjol
källa

Om du gillar att bära en pennkjol till kontoret för att se mer elegant och professionell ut. Här är en outfit som är lite mindre formell än vad du kan ha haft på dig och som är perfekt för lediga fredagar. För att uppnå denna look, bär helt enkelt en ljusblå skjorta med en marinblå och grön rutig pennkjol. Bär vita sneakers för att se mer avslappnad och stilig ut.

Bär den med en vit blus och en rouge rosa lång ullkappa

vit blus och rouge rosa lång ullkappa
källa

För att se mer damlik ut kan det vara ett bra sätt att bära svarta strumpor. Du kan till exempel bära en vit blus med en grön och mörkblå rutig minikjol. Lägg en lång rosa ullkappa över dessa bitar. Ett par svarta mönsterstrumpor och svarta spetsiga klackar gör outfiten komplett.

Svart kort t-shirt med kepsärmar och en mörkblå och grön rutig minikjol

svart cropped t-shirt med kepsärmar och mörkblå och grön rutig minikjol
källa

Det här är en diskret sexig och snygg outfit som du kanske vill bära för vänner. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart beskuren t-shirt överst. Kombinera den med en grönrutig minikjol. Bär svarta crew-strumpor med ett par svarta high-top sneakers för att komplettera din outfit på ett stilfullt sätt.

Svart t-shirt med halvärmar och en grön och mörkblå rutig minikjol

svart t-shirt med halvärmar och grön och mörkblå rutig minikjol
källa

Medan minimala outfits brukar se bra ut, är det definitivt kul att bära mer sofistikerade outfits då och då. Ett sätt att göra detta är att bära accessoarer för att piffa upp din look. Bär till exempel en svart halvärmad t-shirt och en grön rutig minikjol. Kombinera dem med ett uttalat vitt halsband, smalt vitt bälte, svarta leggings och bruna mockaskor.

Bär den med en stickad tröja med mock-hals och ankelstövlar

Stickad tröja med ståkrage och stövlar
källa

För att visa dig kontrasten mellan en minimal och en sofistikerad outfit, här är en minimal version av den tidigare outfiten. För att se enkel och ren ut, bär helt enkelt en svart tröja med skenhals med en grön rutig minikjol. Bär ett par mörkbruna ankelboots med snörning för att fullborda denna minimala look.

Grön rutig kjol med röd och vit tröja

grön rutig kjol med röd och vit tröja
källa

Detta är ett mycket intressant och framgångsrikt försök att bära en rutig topp med en rutig kjol. I detalj kan du bära en vit och röd rutig tröja med en grå stickad halsduk för toppen. Kombinera dem med en grön och marin midikjol. Bär grå mockaklackar för att sätta en mysig och feminin touch till den absolut vackra looken.

Marinblå och grön rutig minikjol med en vit ribbad stickad tröja

Marinblå och grön rutig minikjol med en vit ribbad stickad tröja
källa

För en attraktiv och lättillgänglig look kan du bära en vit ribbad bekväm stickad tröja över en vit button down-skjorta och låta tröjans krage titta fram. Kombinera dem med en grön och mörkblå minikjol, svarta strumpor och ett par svarta oxfordskor för att se vackrare och mer attraktiva ut.

Jag hoppas att du tycker att dessa gröna rutiga kjol-idéer är användbara. För er som redan älskar att bära de röda rutiga kjolarna, prova dessa outfits och jag är ganska säker på att ni kommer att älska dem också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*