Home / Stil / Grön skjorta outfit idéer
Grön skjorta outfit idéer

Grön skjorta outfit idéer

Idag ska jag prata om hur man stylar ett mycket underskattat föremål, den gröna skjortan. Det ser bara uppfriskande och vackert ut. Dessutom är det inte så svårt att styla. Allt du behöver göra är att para ihop den med snygga skinny jeans och stövletter och du är klar. Naturligtvis finns det andra bra sätt att styla den också. För att bättre visa dig hur du stylar den har jag samlat några riktigt fina gröna skjortoroutfitidéer till dig. Låt oss titta på dem nu.

Mörkgrön skjorta med knappar och mörkblå skinny jeans


källa

Låt mig börja den här listan med outfitidéer med en balanserad och elegant business-casual outfit. För att uppnå en sådan look kan du helt enkelt bära en mörkgrön button down skjorta och marinblå skinny jeans. Ett brunt skinnbälte i läder och ett par ljusrosa balettkläder i mocka är ett bra komplement till din look.

Vit kofta med grön blus med scoop-neck och ankeljeans

vit kofta med grön blus med scoop-neck och ankeljeans
källa

För att uppnå denna uppfriskande och lättillgängliga look kan du skapa några snygga lager genom att bära en vit kofta över en grön blus med scoop-neck med vit krage. Kombinera dem med mörkblå slim fit jeans med muddar. För skorna, använd ett par svarta ankelstövlar i läder för att fullborda looken.

Ljusgrön knapplös skjorta i kombination med blå slim fit jeans

Ljusgrön knapplös skjorta med slim fit jeans med blå muddar
källa

Här är en superglad outfit som kan ge dig en energikick när du ska till jobbet. Bär en ljusgrön knapplös blus för toppen. Kombinera den med ljusblå jeans med muddar i slim fit. Till skorna kan du ha ett par lila sandaler. Lägg till en elegant liten crossbody-väska i kamelmocka för att sätta en damliknande touch till looken.

Armégrön skjorta med knäppning med svarta lädershorts

Armégrön button down skjorta och svarta minishorts i läder
källa

För att se mer ungdomlig och snygg ut på jobbet, här är en outfit du kanske vill prova. Bär en militärgrön button down skjorta och svarta lädershorts. För skorna kan du helt enkelt bära ett par svarta balettkläder för att se lång och ren ut. Lägg till en paljettkoppling i guld till mixen för att fullborda looken.

Grön chiffongskjorta med blå slitna slim fit jeans och gråa stövlar

grönt chiffonglager med blå slitna slim fit jeans och gråa stövlar
källa

Det här är en stilig, pojkaktig och stilig affärsdräkt som är lätt att ta av. Bär en skjorta i grön chiffong med ljusblå kraftigt slitna slim fit jeans med muddar. Kombinera dessa pjäser med ett par stövlar med öppen tå i grå mocka. Nå efter en svart crossbody-väska i läder för att se elegant och elegant ut.

Grön blus med båthals och blå slitna jeans i slim fit

grön blus med båthals och blå slitna jeans i slim fit
källa

För att uppnå denna avslappnade outfit kan du bära en grön långärmad tunikatopp med båthals för att reta dina nyckelben lite. Kombinera toppen med blå slim fit jeans med muddar och revor. Bär ett par svarta och vita canvaslägenheter och en stor svart läderhandväska för att komplettera din outfit med stil.

Grön chambray-skjorta med knappar och mörkblåa jeans i hög höjd

grön chambray skjorta med knappar och mörkblå high-rise jeans
källa

För att uppnå denna något unisex-casual outfit, kan du bära en armégrön chambray-skjorta med knappar som har några dubbar på baksidan av skjortan. Kombinera skjortan med mörkblå slimmade jeans med hög midja. Bär ett par ankelstövlar i svart läder för att lägga till lite extra stil till looken.

Grön skjorta med ärmlös krage och minikjol

ärmlös skjorta med grön krage och minikjol
källa

Här är en superuppfriskande och damliknande outfit som kan få dig att se väldigt attraktiv och trevlig ut. Bär en grön ärmlös skjorta med vit krage till toppen. Kombinera toppen med en matchande grön minikjol. Till skorna kan du bära vita sandaler för att se uppfriskande och elegant ut på samma gång.

Grön blus med halvärmar och bruna knähöga läderstövlar

grön blus med halvärmar och bruna knähöga läderstövlar
källa

För att bygga en snyggare outfit runt en grön skjorta är ett sätt att lägga till ett läderelement till mixen. Du kan till exempel bära en grön button down skjorta och mörkblå skinny jeans. Kombinera dessa plagg med ett par knähöga stövlar i brunt läder för att se supersnygga och iögonfallande ut.

Army Green Button Up Boyfriend Shirt med svarta skinny jeans

Armégrön button down pojkvänskjorta och svarta skinny jeans
källa

För att forma denna luftiga och avslappnade look kan du bära en militärgrön pojkväns-chambray-skjorta överst. Kombinera den med svarta skinny jeans för att se lång och smal ut. Istället för att bära stövlar eller klackar, bär vi saker lättare för skorna genom att helt enkelt bära svarta platta sandaler.

Grön tunikaskjorta med blå cropped slim fit jeans

grön tunikaskjorta med blåa slim fit jeans
källa

För att se gladare och mer lekfull ut kan du lägga till ljusgul till din outfit. För att uppnå denna look kan du bära en olivgrön tunikablus med blå manschetter och slitna slim fit jeans. Kombinera dessa två plagg med ett par citrongula balettkläder för att omedelbart uppgradera din look.

Grön skjorta med knappar, mörkblå skinny jeans och camel boots

grön button down skjorta, mörkblå skinny jeans och camel boots
källa

En grön button down blus, marinblå skinny jeans och ett brunt läderbälte är en bra kombination att ha i din arsenal. Bär ett par ankelboots i kamelmocka för att fullborda denna look.

Grön och vit rutig skjorta med blå jeans och tofflor med muddar

grön och vit rutig skjorta med blå knutna jeans och tofflor
källa

För att uppnå denna pojkaktiga och avslappnade look, kan du bära en olivgrön och vit rutig skjorta med knapp nertill på toppen. Kombinera den med slim fit jeans med blå muddar. Bär ett par gröna loafers i läder för att se unika och eleganta ut.

V-ringad t-shirt och blå jeansshorts

V-ringad t-shirt och blå jeansshorts
källa

Låt oss kolla in denna enkla gröna t-shirt outfit. Välj bara en t-shirt med halsringning och minishorts i blå jeans. Bär vita sneakers för att fullända looken.

Jag hoppas att du gillar idéerna med gröna skjortor som jag precis pratade med dig om. Prova bara dessa outfits och upptäck den glada och uppfriskande sidan av dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*