Home / Dekoration / Gröna heminredningsidéer
Gröna heminredningsidéer

Gröna heminredningsidéer

Pantone annonserade sina färger för 2017 och den här gången är det inget pastell eller sött. Detta är en neon och pigg färg: grön, en nyans mellan grönt och gult. Det här är ingen lätt färg att använda, men vi är här för att hjälpa dig att integrera den i din interiör.

Gröna nyanser ser bra ut i neutrala interiörer och ger en iögonfallande touch. De kan också användas i oväntat färgglada miljöer: rosa, marinblå, vinröd, svart och vit, blå. I sådana fall används en tung accent.

väggar

En accentvägg är ett enkelt och coolt sätt att lägga till en trendig nyans till din interiör. Oavsett vilket rum du väljer kommer en sådan vägg att fånga blickarna. Den kan målas eller täckas med mönstrad tapet, som här marockanskt inspirerad.

textilier

Om du inte vill ha seriösa förändringar kan du infoga gröna textilier i din inredning. Sängkläder, filtar, gardiner, kuddar, mattor och klädsel gör din inredning väldigt stilren och djärv, och detta är en mycket budgetvänlig lösning. Den här färgen är ett blickfång och kommer definitivt att vara det, så överdriv inte, stil är enkelhet.

möbel

Möbler är en annan lösning för att sätta färg på din interiör för 2017. Här kan du prova ett brett utbud av plagg och stilar: stolar, soffor, skåp, pallar, stoppade stolar, sideboards och andra saker i varje look och stil. Lägg till några tillbehör eller konstverk som passar dina djärva möbler. Bli inspirerad!

Ta med våren: 27 vackra gröna detaljer för ditt hem.
26 idéer för att dekorera med Greene
Fantastisk heminredning med mycket grönska |  heminredningsidé
Färgtrender 2018: Gröna hemidéer med en touch från mitten av seklet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*