Home / Stil / Gröna skinny jeans outfit idéer
Gröna skinny jeans outfit idéer

Gröna skinny jeans outfit idéer

För majoriteten av människor som bär jeans, bär de bara blå jeans. Det finns en liten grupp människor som faktiskt har roligare genom att lägga till vita och gråa jeans i sitt outfitspel. För ännu roligare, kolla in gröna skinny jeans och se om du kan göra dem till en del av din vardagliga outfit. För att du ska få en bra start har jag samlat ihop några av de bästa gröna skinny jean-idéerna och jag ska dela dem med dig nu.

Mörkblå och vitrandig t-shirt med olivgröna skinny jeans


källa

Den här första outfiten jag ska dela med er borde inte komma som en överraskning. Om du bär blå jeans hela tiden bör du veta att den mörkblå och vitrandiga t-shirten passar perfekt till jeans. Det ser ut som att samma stil gäller när de blå jeansen byts ut mot gröna skinny jeans. För att kombinera den randiga t-shirten och gröna jeans, bär helt enkelt rosa loafers för att komplettera outfiten med stil.

Gröna jeans med en vit button down skjorta och en grå cardigan

gröna jeans vit knapp vit skjorta grå tröja
källa

För en snygg och nätt outfit som är perfekt för en ledig fredag ​​kan du bära en vit button down skjorta och en grå kofta överst. Bär de gröna skinny jeansen och ankelstövlarna i kamelmocka för att komplettera denna stiliga arbetsoutfit.

Vit knuten cropped t-shirt i kombination med gröna muddar skinny jeans

vit knuten kort t-shirt gröna skinny jeans med muddar
källa

Eftersom några av er blue jean-fans där ute väntar på parningen av jeans och låg topp Converse, här är en för er. Det här är en lågmäld sexig outfit som består av en vit knuten beskuren t-shirt, gröna jeans med manschett och den klassiska helvita lågtoppen Converse. Om du inte har någon aning om hur du stylar de gröna jeansen, ibland stylar du dem som du skulle styla de blå jeansen.

Bär den med enkla svarta och vita kavajer

casual svartvit kavaj
källa

Denna outfit består av en svart och vit randig kavaj. Kavajen är gjord av ett mjukt tyg och har en avslappnad passform som passar både för arbete och lek. Bär kavajen med en vit t-shirt, gröna skinny-jeans och gråa klackar med öppen tå för att fullända looken.

Vit boho blus med gröna skinny jeans

vit boho blus gröna skinny jeans
källa

Eftersom grönt är gräsets färg är det vettigt att göra de gröna skinny jeansen till en boho-uppfriskande outfit. För att uppnå denna look kan du bära en vit blus i bohostil med tribaltryck och de gröna smala byxorna. Kombinera den med svarta sandaler med klackar och en svart och vit clutchväska för att fullborda denna fräscha och luftiga look.

Bär din med ett vitt linne och jeansväst

vit linne denimväst
källa

För en snygg vårlook kan du bära ett vitt linne med en blå jeansväst som topp. Bär gröna skinny jeans med muddar och nakna boho-sandaler för skinkorna. Bär en stråhatt och ett långt halsband i boho-stil för att lägga till extra stil till outfiten.

Bär den med en svart och vit randig t-shirt och en vit kavaj

svart och vit randig t-shirt blazer
källa

För chic ledig klädsel perfekt för dig som arbetar i de kreativa industrierna, kombinera en svart och vit randig t-shirt med en vit kavaj. Kombinera delarna med gröna skinny-jeans med muddar och en djup camisole för att komplettera denna look med mycket karaktär.

Svart långärmad t-shirt med gröna skinny jeans

svart långärmad t-shirt gröna skinny jeans
källa

Här är en annan dressad avslappnad look, men den här gången är outfiten lite enklare och mörkare. Outfiten består av en svart långärmad t-shirt, gröna skinny jeans och svarta mockaboots. Det här skulle vara en bra outfit för ett ledigt tillhåll.

Grå tröja med ljusgröna skinny jeans

grå tröja limegröna skinny jeans
källa

Nu istället för olivgröna eller armégröna jeans, låt oss titta på något som är mycket lättare och gladare, de limegröna skinny jeansen. Du kan bära dem med en grå och svart tröja och ett par svarta balettlägenheter för en slående streetlook.

Bär den med en svart och vit randig långärmad t-shirt

svart och vit randig långärmad t-shirt
källa

Nuförtiden är det många av oss som inte bär bälten längre eftersom jeans ser mer avslappnade ut och väldigt ofta snyggare utan bälte. Men om ditt mål är att se för smart och professionell ut, kan ett bälte göra just det. Du kan till exempel bära ett svart bälte med den svart-vitrandiga t-shirten, gröna skinny-jeans och nakna klackar med ankelband för att fullborda en smart och elegant casual outfit.

Bär den med en vit t-shirt med tryck och en svart skinnjacka

vit tryckt t-shirt svart skinnjacka
källa

En tryckt t-shirt får vanligtvis en outfit att se mer avslappnad ut. Ibland kan du till och med använda en tryckt t-shirt för att förmedla ett budskap du tror på. För denna outfit är den vita tryckta t-shirten ihopkopplad med en svart skinnjacka, gröna jeans och bruna knähöga stövlar i mocka för en signaturlook och ett budskap.

Bär med en vit pojkvänskjorta med knappar

vit skjorta med knappar
källa

För en chic casual outfit som du kan bära som en business casual outfit på jobbet, kan du bära en vit button down skjorta och gröna skinny jeans. Paret ankelboots i kamelmocka är det perfekta valet för att lägga till chic till din outfit.

Bär den med en vit chunky tröja och svart floppy hatt

vit chunky tröja svart floppy hatt
källa

För en fräsch och luftig look kan du bära en vit chunky tröja med gröna jeans och camelboots. Bär en svart floppy hatt för att sätta en konstnärlig touch till din outfit. Jag har verkligen skrivit om några idéer med svart diskettmössa som du kanske vill prova.

Vit Button Up oversized skjorta med gröna jeans

vit knapp oversized skjorta gröna jeans
källa

För en snygg och lite pojkaktig look kan du helt enkelt bära en vit oversized skjorta med gröna skinny jeans. Ett par svarta klackar med ankelrem är en bra kombination av skor för din arbetsoutfit.

Bär den med en svart kofta och stövlar

svarta stövlar i kofta
källa

För en mycket diskret casual look kan du helt enkelt bära en svart kofta med en svart t-shirt som topp. Bär gröna skinny jeans med svarta mockaboots för skinkorna.

Här är de gröna skinny jeans-outfiterna som jag verkligen vill dela med mig av. Jeansvärlden är en stor modevärld i sig. Försök att lägga till mer färg till ditt jeansspel så får du mycket roligt och skönhet av det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*