Home / Stil / Gul pufferjacka outfitidéer
Gul pufferjacka outfitidéer

Gul pufferjacka outfitidéer

När vintern kommer ser man människor överallt bära svarta pufferjackor och mörkgrå yllerockar. Det är som att staden är full av mörker och allvar. Du kan följa trenden, men du kan använda detta som ett tillfälle att se glad ut och tillföra lite energi till den kalla vintern. Att bära en gul pufferjacka hjälper mycket med detta. Det kan inte bara hålla dig varm, utan också ge en rolig och iögonfallande look som hjälper dig att sticka ut från mängden. Låt mig nu visa dig några riktigt fina gula pufferjacka-outfitidéer som jag har samlat på mig.

Gul pufferjacka med svart tröja och joggingbyxor


källa

En gul puff verkar vara något som är svårt att styla och dra av. Så länge du inte är rädd för att visa din karaktärs glada sida är den faktiskt lika lätt att bära som den svarta pufferjackan. Du kan till exempel enkelt kombinera den med en svart tröja och svarta träningsbyxor. Du kan till och med bära vita sneakers för att se avslappnad och vacker ut.

Gul pufferjacka med blå jeansjacka

gul pufferjacka med blå jeansjacka
källa

Här är en mycket intressant och snygg jacka på jacka outfit. I detalj kan du bära en vit t-shirt och sedan lägga en blå jeansjacka över den. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en gul pufferrock. Kombinera dessa plagg med mörkblå skinny jeans och svarta mockaboots för att fullända looken.

Gul pufferjacka med grå button down skjorta och svarta skinny jeans

gul pufferjacka med grå button down skjorta och svarta skinny jeans
källa

Du kan definitivt bära en gul pufferjacka till kontoret. Ett väldigt enkelt och elegant sätt att göra detta på är att para ihop den med en grå button down skjorta och svarta skinny jeans. Bär en rutig linnehalsduk och svarta stövlar i mocka för en feminin touch.

Gul jacka med grå luvtröja och svarta skinny jeans

gul jacka med grå luvtröja och svarta skinny jeans
källa

För att skapa en stilig och ungdomlig streetlook kan du bära en gul pufferjacka med en cool ljusgrå hoodie med tryck på toppen. För resten av outfiten kan du bära blå skinny jeans och svarta stövlar i mocka för att fullända outfiten med stil.

Gul pufferjacka som bärs med en svart beskuren tröja och mom jeans

gul pufferjacka med svart cropped tröja och mom jeans
källa

För att se anständigt sexig ut kan du bära en gul pufferjacka med en lätt beskuren svart tröja. Detta kan verka lite ointressant, eftersom det på vintern är mer vettigt att bära en tjock tröja än en kort. Men om du bara visar lite hud på ett subtilt sätt kommer du att sticka ut från mängden. Kombinera dessa plagg med blå mom-jeans och svarta sneakers för att se snygga ut.

Gul pufferjacka med svart tryckt maxiklänning

gul pufferjacka med svart tryckt maxiklänning
källa

För att se mer elegant och damlik ut kan du bära en gul jacka över en svart och vit maxiklänning. Bär den med knähöga kängor i svart mocka och en elegant svart crossbody-väska i läder för att fullända din look.

Bär din med en vit t-shirt med tryck och svarta skinny jeans

vit tryckt t-shirt och svarta skinny jeans
källa

För att styla en gul pufferjacka på ett stilfullt och avslappnat sätt, här är en outfit du kanske vill prova. Bär den gula jackan till toppen med en vit t-shirt med tryck. Kombinera dem med svarta skinny jeans för en snygg touch. Bär slutligen ett par ankelstövlar i svart läder för att se smalare ut.

Gul jacka med svart polotröja och vida ben

gul jacka med svart polotröja och jeans med vida ben
källa

Det här är en lite chunky outfit som är ganska lekfull på samma gång. Det är kul att ha sådana här outfits då och då. För att skapa denna look kan du para den gula pufferjackan med en svart stickad turtleneck. Kombinera dem med blå jeans med vida ben. Ett par ankelboots i svart mocka är ett bra alternativ för att fullborda denna edgy look.

Bär den tillsammans med en beskuren vit tröja med mock-neck och svarta jeans

vit cropped turtleneck tröja och svarta jeans
källa

För att se smal ut istället för att se chunky ut som i den tidigare outfiten måste du se till att din midja ser relativt hög ut. Ett sätt att göra detta är att bära en crop top. I det här fallet är en vit beskuren passform tröja ihopkopplad med en gul pufferjacka. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta stövlar i läder med spetsig tå för att se extra coola ut.

Svartvit tröja med överdimensionerad gul kappa

svartvit tryckt tröja med överdimensionerad gul kappa
källa

Här är en annan väldigt snygg och diskret sexig outfit. För att skapa denna look kan du bära en svartvit mönstrad beskuren stickad tröja med en gul oversized pufferjacka. Bär dem med svarta skinny jeans och svarta läderstövlar för att fullborda denna stilfulla look.

Kort gul pufferjacka med korta skinny jeans


källa

Ett annat knep för att se smal och lång ut är att bära en kortare gul pufferjacka för att få din midja att se hög ut. Du kan kombinera jackan med en grå figursydd tröja och gråblå höga skinny-jeans. Bär ankelstövlar med svart läder för att få dina ben att se långa och smala ut.

Bär den med en svart crop top och utsvängda jeans

svart crop top och utsvängda jeans
källa

För en lite aggressiv och konstnärlig look kan du bära en svart crop top med svarta utsvängda jeans. Du kan gömma ett par stövlar med svarta klackar under byxorna för att se lång och kraftfull ut. Lägg slutligen till en gul pufferjacka till mixen för en rolig twist.

Gul pufferjacka med svarta jeans med vida ben

gul pufferjacka med svarta jeans med vida ben
källa

För att se enkel och snygg ut kan du helt enkelt bära en gul pufferjacka med svarta jeans med vida ben. Bär ett par ankelstövlar i svart läder för att skorna ska se snygga och eleganta ut.

Här är idéerna för gula pufferjackor som verkligen hjälper dig att sticka ut från mängden under kalla vinterdagar. För er som redan älskar svarta pufferjackor, vad sägs om att testa de gula på vintern?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*