Home / Stil / Gula sommarklänningar outfit idéer
Gula sommarklänningar outfit idéer

Gula sommarklänningar outfit idéer

Att välja en gul klänning är inte ett lätt modeval. Lätt eftersom att kombinera med andra färger kan vara lite knepigt.

Den gula klänningen är mycket populär under varje sommarsäsong. Det kan vara en av dina väsentliga delar om du vet hur du perfekt kombinerar den med andra delar i din garderob.
Detta plagg förknippas ofta med sommar då det passar perfekt till solbränd hy och långa sommardagar och varma nätter.

Jag har förberett de bästa gula sommarklänningsoutfitidéerna åt dig. Låt oss se hur du kan kombinera och styla den. Vi börjar med klassikern och jobbar oss därifrån.

håll det enkelt

Lizzy Caplan gul solklänning outfit

källa

Om du väljer en outfit precis som den på bilden ovan kan du vara säker på att du inte har gjort något fel. Bär en enkel lång eller kort gul klänning med svarta platåsandaler som ger lite kant och du är redo för jobbet eller drinkar efter jobbet med dina kollegor. Om det är kallt ute kan du enkelt lägga till ett par jeans eller en svart skinnjacka.

knappad klänning

Button Down Gul Sundress Outfit

källa

Om du frågar mig är detta den perfekta semesterklänningen. Föreställ dig den här klänningen i södra Italien eller på Sicilien, ett land med gula fält, turkost hav och oliver, bara sittande på en vacker balkong och dricker en cocktail och äter apelsiner. Den här klänningen är gjord för det.

Boho stil

Gul boho stil sommarklänning idé

källa

Den centrala delen av boho-stilen är en lång gul solklänning. Den har en enorm slits med spetsdetaljer. Den stora slitsen exponerar definitivt mycket av din hud. Mitt förslag är att bära den på semestern, över en bikini eller till en poolfest med vänner. Som ni kan se på bilden har Maja Wyh tagit på sig många ringar och armband för att fullända denna boho-look på ett riktigt effektivt sätt. Jag skulle inte rekommendera den här outfiten för en lugn promenad runt staden.

Blommigt runt om

blommig gul sundress idé

källa

När det kommer till sommarklänningsmönster, om du frågar min åsikt, är blommor det överlägset mest populära textilmönstret. På bilden ovan kan du se en vacker blommig sommarklänning med gula blommor. Det är upp till dig vilken typ av klänning du väljer: lång, kort, stilren eller färgglad. Eftersom den här outfiten speglar boho-stilen kan du bära den på festivaler, semester eller för promenader och kaffe med vänner.

färgblock

Färgblock Gul Sundress Outfit

källa

Färgblockering är idealisk för tjejer som älskar att experimentera med mode själva. Färgblockering kan tillföra något nytt och intressant till din stil och sättet du kombinerar kläder på. Designers var galna i denna trend för några säsonger sedan och är det fortfarande. Det finns inget bättre sätt än att kombinera din gula klänning med föremål i ljusa färger som orange (som på bilden ovan), rosa, lila, röd eller blå.

Det är dags för guldgult

gyllene solklänning

källa

Blake Livelys guldiga mellanlånga flytande klänning är det perfekta valet för både dag- och nattevenemang. Som du kan se på bilden ovan kommer klänningen med knytband i midjan. Detta är en fin touch eftersom det kompenserar för bristen på smycken, vilket du bör vara försiktig med när du bär outfits av denna färg. Smycken kan få det att se för guldigt ut. Ta på dig några fina sandaler och du är redo att gå ut!

Förnäm

damliknande gul solklänning

källa

Om du ska på ett helkvällsevenemang, bröllop eller någon annan plats där du behöver vara smart klädd så är det här en klänning för dig! Snittet på denna ”axelbandslösa klänning” är ganska elegant; Blommorna på den har en delikat vit färg, så den här klänningen kan bäras för speciella tillfällen. Du kan lägga till en snygg svart hatt eller en elegant hatt om du ska på bröllop. För att fullborda denna eleganta sommarklänning kan du bära en clutch eller en liten väska.

Bär den med citroner

gul sommarklänning med citronmönster

källa

Gul solklänning förtjänar definitivt några citroner på den! Om du gillar mönster på din klänning, försök hitta ett citrontextilmönster som Dolce och Gabbana släppte i sin vår-sommar 2016-kollektion. Det finns inget mer intressant än att ha citroner på din klänning, eller hur? Försök att inte lägga till för mycket smycken eftersom klänningen gör ett uttalande på egen hand med detta mönster. Kombinera bara med beige salongskor eller sandaler så får du den perfekta dag- eller nattlooken.
Slutsats

Som du kunde se är det inte så svårt att bära en gul solklänning. Det är faktiskt en perfekt klänning för de varmare månaderna. Kanske är det bäst att hitta en kombination som du är mest bekväm med och gå med. Försök inte att överdriva det. Nyckeln är att hålla sig till en färg eftersom gult är starkt och levande. Att blanda med de andra färgerna kan lätt leda till ett fel. Förutom färgblockering kan du sedan experimentera med färgerna.
Var modig, kasta bort de neutrala och prova att bära gult. Du kommer inte ångra det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*