Home / Stil / Guld sneakers outfit idéer
Guld sneakers outfit idéer

Guld sneakers outfit idéer

För dig som behöver klä dig mer formellt på vardagarna för att komma till jobbet är det bara tröstande och underbart att klä sig avslappnat på helgerna. För att se avslappnad och attraktiv ut bör du bära sneakers. Idag ska jag vara väldigt specifik och prata om hur man stylar guldsneakers. Låt dig inte luras att tro att färgen på guld är svår att ta bort. För att göra det enklare för dig har jag samlat ihop några av de bästa guldsneakeroutfitidéerna åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart skinnjacka med skinny jeans och guldsneakers


källa

Låt mig börja den här listan med snygga och unika outfitidéer med en cool och lite mörk outfit. För att uppnå denna look kan du bära en vit t-shirt med en svart skinnjacka och svarta skinny jeans för att se snygg och elegant ut. Kombinera dem med ett par guld- och vita sneakers och en rosa stor läderhandväska för att fullända looken.

Blush rosa bomberjacka med ljusblå skinny jeans och guldsneakers

Blush rosa bomberjacka med ljusblå skinny jeans och guldsneakers
källa

Låt oss nu titta på en supercasual och snygg streetoutfit som du enkelt kan dra av dig. Bär en vit t-shirt med en rödrosa bomberjacka till toppen och en grå stickad halsduk för att skapa några vackra lager. Kombinera dem med ljusblå skinny-jeans med ett trasigt knä. Bär ett par guldsneakers för att komplettera outfiten med en glänsande och söt touch.

Grå tröja med midikjol i svart läder och låga sneakers i guld

grå tröja med svart midi-läderkjol och guldiga low-top sneakers
källa

För att skapa denna mysiga och eleganta affärscasual-look kan du bära en grå tjock tröja med rund hals. Kombinera den med en svart rak midikjol för att se elegant och stilig ut. Till skorna kan du helt enkelt bära ett par guldsneakers. Avsluta med en svart läderhandväska för att fullända outfiten.

Vittryckt t-shirt som bärs med svarta skinny jeans och guldsneakers

vit tryckt t-shirt med svarta skinny jeans och guldsneakers
källa

För att uppnå denna enkla streetoutfit kan du helt enkelt börja med en vit t-shirt med avslappnad passform. Kombinera den med svarta skinny jeans. För resten av looken kan du bära ett par låga sneakers i guldmetallic och en stor plånbok i elfenbenskinn för att komplettera outfiten på ett attraktivt sätt.

Blå boyfriend jeansjacka ihop med svarta skinny jeans med muddar och låga sneakers

blå boyfriend jeansjacka med svarta skinny cuffed jeans och låga sneakers
källa

För att forma denna chica och luftiga outfit kan du bära en vit smal skjorta med en blå jeansjacka. Kombinera dem med svarta skinny-jeans med muddar för att se extra lång och smal ut. Till skorna kan du helt enkelt bära ett par guld- och vita sneakers i canvas för att fullända looken.

Svart skinnjacka med ankeljeans och vit blus med scoop-neck

svart skinnjacka med ankeljeans och vit urringad blus
källa

Det här är en snygg och lite mörk outfit som tar fram den snygga och till och med edgy sidan i dig och är kul att klä sig så här då och då. Bär en vit blus med scoop-neck och en svart skinnjacka för toppen. Kombinera dem med svarta smala ankeljeans. Bär ett par guldsneakers till skorna.

Grå chunky tröja med skinnkjol och vita och guld sneakers

grå tjock tröja med läderkjol och vita och guldiga sneakers
källa

För att styla denna enkla och rena affärsdräkt, kan du börja med den grå och guldiga chunky tröjan ovanpå. Kombinera den med en midikjol i svart läder med hög midja. Till skorna kan du bära ett par guld- och vita canvasskor för att komplettera outfiten på ett roligt och uppfriskande sätt.

Vit stickad tröja med svarta skinny jeans och låga sneakers i guld

vit stickad tröja med svarta skinny jeans och guldiga low-top sneakers
källa

Detta är en väldigt mysig och uppfriskande outfit som kan göra dig försiktigt attraktiv och tillgänglig. För att forma denna look kan du bära en vit stickad tröja med avslappnad passform. Kombinera den med svarta skinny jeans. För skorna, använd helt enkelt ett par guldmetallic sneakers för en glänsande touch.

Grå sweatshirt med svarta smala skinnbyxor och guldlöpare

grå tröja med svarta smala skinnbyxor och guldlöpare
källa

För att få den här eleganta och snygga streetoutfiten kan du börja med en grå chunky sweatshirt för att se supercasual ut. Kombinera den med en damask i svart läder. Till skorna kan du bära ett par guld- och vita sneakers för att fullända outfiten med stil.

Svart kavaj med beskurna chinos och guldiga low-top sneakers

svart kavaj med beskurna chinos och guldiga low-top sneakers
källa

För att skapa denna coola och mörka helsvarta look, här är vad du vill göra. Bär en svart blus till toppen med en svart slimmad kavajjacka. Kombinera dem med svarta beskurna slim fit chinos eller svarta skinny jeans. Bär ett par guldiga low-top sneakers för skorna för att fullborda den coola looken.

Grågrå ljungtröja med knälånga dräneringsbyxor av svart läder

melerad grå tröja med knälånga dräneringsbyxor av svart läder
källa

En vit långärmad t-shirt med avslappnad passform och en beskuren grå stickad halvärmad tröja är en bra kombination att ha i din avslappnade garderob. Kombinera dem med svarta smala knähöga läderbyxor. Bär svarta knästrumpor och ett par guld- och vita sneakers för att fullända outfiten på ett stilrent och unikt sätt.

Grå dunjacka med smala leggings i svart och vitt tryck

grå dunjacka med smala leggings i svart och vitt tryck
källa

För att skapa denna mysiga och uppfriskande look kan du kombinera en grå tröja med en grå pufferjacka. Kombinera den med svarta och vita byxor med tryck. Till skorna kan du bära ett par sneakers i metallic guld. Lägg slutligen till en grå stickad mössa för en mysig touch.

Vit V-ringad peplumblus och blå skinny jeans

vit peplumblus med V-ringad och svarta skinny jeans
källa

För att uppnå denna enkla och rena streetlook kan du helt enkelt bära en vit chiffongblus över den. Kombinera den med blå skinny jeans. För skorna, bär ett par guldlöpare skor för att komplettera outfiten.

Jag hoppas att du gillar idéerna med guldsneakers som jag just delade med dig i listan ovan. Prova dem och se om du gillar den subtila användningen av guldfärg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*