Home / Stil / Guld tofflor outfit idéer
Guld tofflor outfit idéer

Guld tofflor outfit idéer

Normalt skulle du ha på dig tofflor om du vill se extremt avslappnad ut men det är inte fallet med guldtofflorna. De kan faktiskt få dig att se elegant och ibland även chic ut. För att visa dig hur du stylar den ska jag först försöka göra min research och skapa en lista med bilder som kan visa dig hur du stylar dem. De är dock så underskattade att man knappt kan hitta några bilder på dem. Så istället väljer jag ut några outfits som du skulle ha gillat om du bytte ut de befintliga skorna mot guldtofflorna. Kanske behöver du lite fantasi för att komma på dessa guldtoffloroutfitidéer.

Guld tofflor med blå jeansshorts & vit t-shirt


källa

För att komma med den här listan med iögonfallande och snygga outfitidéer kommer jag att visa dig en mycket uppfriskande och ungdomlig look. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära en vit t-shirt med ljusblå jeansshorts. Kombinera dem med ett par gyllene tofflor för att fullända outfiten med stil.

Guld tofflor med off-the-shoulder vit blus och blå jeansshorts

guldtofflor med off-the-shoulder vit blus och blå jeansshorts
källa

Här är ett annat sätt att göra dig själv uppfriskande och subtilt sexig på samma gång. Till toppen kan du bära en kortärmad vit blus för att visa upp dina vackra axlar och nyckelben. Kombinera dem med ljusblå jeansshorts. Till skorna kan du bära ett par guldklackade tofflor för att fullända den fantastiska looken.

Blå jeansjacka med svart tunikaklänning och guldtofflor

blå jeansjacka med svart tunikaklänning och guldtofflor
källa

För att uppnå denna snygga streetoutfit måste du använda några snygga lagertekniker. Du kan till exempel bära en svart tunikaklänning över blå skinny jeans. Kombinera med en blå jeansjacka för ytterligare ett lager. För skor, bär ett par platta guldtofflor för att komplettera outfiten med elegans.

Vitt linne med minikjol och guldtofflor

vitt linne med minikjol och guldtofflor
källa

För att uppnå denna minimala business-casual outfit kan du börja med ett vitt löst sittande linne. Kombinera den med en minikjol i chiffong med rodnad rosa tryck. Du kan bära ett par guldsandaler till skorna. En crossbody-väska i svart läder är ett snyggt tillskott till din look.

Svart båthalsad midiklänning med tofflor och handväska i svart läder

svart midi shift-klänning med båthals, tofflor och svart läderhandväska
källa

Det här är en ganska luftig och snygg svart outfit som får dig att se chic och professionell ut på jobbet. För att uppnå den här looken kan du bära en off the shoulder-svart midi shift-klänning. Para ihop den med ett par guldtofflor. Bär en svart läderhandväska för en polerad finish.

Svart skinnjacka med mörkgrå skinny jeans

svart skinnjacka med mörkblå skinny jeans
källa

Detta är en cool och mörk outfit som också använder några chockerande färger för att skapa en intressant kontrast. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart skinnjacka med en vit chiffongblus. Kombinera dem med mörkgrå skinny jeans. Kombinera dem med gyllene tofflor och en citrongul axelväska i läder för att fullända outfiten på ett slående sätt.

Svart tryckt långärmad miniklänning med guldtofflor

svart tryckt långärmad miniklänning med guldtofflor
källa

Det här är en väldigt minimalistisk och attraktiv outfit att bära på ett cocktailparty, speciellt om du inte vill se för snygg ut. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en svart miniklänning med tribaltryck. Kombinera den med en rosa axelväska i läder och ett par guldskor för att fullända looken.

Svart oversized t-shirt med vit minikjol och guldtofflor

svart oversized t-shirt med vit minikjol och guldtofflor
källa

Här är vad du behöver göra för att uppnå denna avslappnade och minimala streetlook. Bär en svart oversized t-shirt över den. Kombinera den med en vit minikjol för att få dina ben att se extra långa och smala ut. För resten av outfiten kan du bära ett par guldtofflor och en brun axelväska i leopardmönstrad för att se lite mer mogen ut.

Grå lång ullkappa med svarta ankeljeans

grå lång ullkappa med svarta ankeljeans
källa

Detta är en väldigt enkel och ren outfit som du enkelt kan dra av dig. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära en svart tröja med svarta skinny jeans. Lägg en lång linnegrå ullkappa över dessa bitar. Till skorna kan du bära ett par guldtofflor för att se rena och snygga ut.

Blå miniklänning i jeans med svarta och guldiga skor

blå denim miniklänning med svarta och guldiga skor
källa

Detta är en helt ungdomlig och lättillgänglig look som du kanske vill prova. Du kan helt enkelt bära en blå jeansskjorta med capsärm. Kombinera den med en axelväska i svart läder. Till skorna kan du helt enkelt bära ett par guldtofflor för att komplettera outfiten med en uppfriskande och elegant touch.

Vit blus med blå slitna boyfriend-jeans

vit blus med blå rivna boyfriend-jeans
källa

Att bära ett par relativt snygga skor som guldsandaler gör det lättare och enklare att balansera resten av outfiten. Till exempel kan du helt enkelt bära en avslappnad vit blus och ljusblå slitna boyfriend-jeans. Kombinera dem med ett par guldtofflor för att fullända outfiten.

Röd Off The Shoulder Fit och Flare miniklänning med blommönster och metalltofflor

Av axeln röd miniklänning med blommigt tryck med metalltofflor
källa

För att skapa denna attraktiva och uppfriskande festoutfit för utomhusbruk kan du bära en off the shoulder-röd blommig miniklänning med utsvängning som fokus för looken. Kombinera den med en väska med halm och ett par tofflor med guldklack för att se smalare och mer elegant ut.

Grå oversized bomberjacka med svarta minishorts

grå oversized bomberjacka med svarta minishorts
källa

För att uppnå denna stiliga avslappnade look kan du bära ett vitt linne med svarta minishorts. Bär en ljusgrå oversized bomberjacka över för att få dina ben att se extra långa och smala ut. För skorna, bär ett par guldtofflor för att komplettera outfiten.

Jag hoppas att du gillar idéerna med guldtofflor som jag just delade med dig. Det här är några stilrena tofflor som kan hjälpa dig att se uppfriskande och chic ut på samma gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*