Home / Dekoration / Halloween entréinredningsidéer
Halloween entréinredningsidéer

Halloween entréinredningsidéer

Halloween är bara en månad bort och det är hög tid att börja fundera på hur man ska inreda rummen för att välkomna det, speciellt om du ska ha fest i år. Du behöver inte fundera över inredningen, vi samlar regelbundet in inspirerande bilder åt dig och dagens sammanfattning är tillägnad halloween-entrédekorationer. Ha så kul!

Halloween entrépaneler

En konsol är en väldigt vanlig möbel för en entré, och om du har en så är det hög tid att styla den till Halloween! Fundera på om du ska täcka den med svarta tylldukar eller spindelnät – du kan också välja ett spindelnät för en mer spöklik look. Lägg till dekorelement – vilka som helst – skelett, dödskallar, pumpor, koltrastar, spindlar och olika falska människokroppsdelar om du vill. Häng en spöklik gallerivägg ovanför konsolen och lys upp hela stycket med ljus eller ljushållare.

Andra idéer om halloween hallinredning

Vad mer kan du använda för att dekorera hela utrymmet även om det är litet? Det enklaste sättet är att göra några pappersfladdermöss och fästa dem på väggarna. Sedan kan du också lägga några kuddar med Halloween-tema på bänken och under den. Häng dödskalle- och skelettkonst på väggarna och lägg några på bänken också. Pumpor är dina bästa vänner för att skapa en stämning och du kan använda naturliga utan dekor eller så kan du måla, doppa, tälja och annat – det är upp till dig. Spindlar, ormar, jack-o’-lanternor och annat är också välkomna. Lägg dem på golvet eller var du vill.

10 idéer för en spännande Halloween-start
78 DIY Halloween dekorationsidéer som är en blandning av läskigt och sött.
10 idéer för en spännande Halloween-start
Halloween Entré dekoration Ide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*