Home / Dekoration / Hängande hyllor idéer
Hängande hyllor idéer

Hängande hyllor idéer

Förvaring och organisation är bland de viktigaste punkterna inom heminredning. Hyllor, skänkar, byråer, bufféer och andra inslag är nödvändiga i varje hem och ger inte bara förvaringsutrymme utan också dekorativt värde. Detta gäller helt och hållet de hängande/hängande hyllorna som vi ska dela idag. Varför hon? De passar perfekt med moderna, boho och avslappnade interiörer som ser lätta ut samtidigt som de erbjuder gott om förvaringsutrymme. Låt oss ta en titt!

Hängande hyllor

Hänghyllor är superlätta och coola – de passar in i boho, industri, minimalism, moderna och samtida utrymmen. Du kan hänga hyllor i trä eller plywood, eller skapa ett glamoröst utrymme med grovt trä eller målat trä. Rep är traditionella för många interiörer från nautiska till boho, trådar för mer minimalistiska utrymmen, lädersnören för industri- och boho-utrymmen, macramesnören för boho-utrymmen. De kan vara större eller mindre, de används för många barn av föremål och du kommer att njuta av det ovanliga utseendet.

Hängande hyllor

Hänghyllor är mycket populära för heminredning. De har en stor fördel: de ser lätta ut och innehåller inte mindre material än traditionella hyllor. Till skillnad från byråer och skänkar tar de ingen golvyta. Dina hängande hyllor kan vara mycket olika: du kan använda klassiker med regelbunden placering av hyllor, eller hänga dem asymmetriskt på olika höjder, vilket kommer att göra enheten iögonfallande. Du kan också välja olika storlekar och arrangera hyllorna i en triangel. Eftersom golvytan inte är upptagen kan du placera några lådor och korgar där för att rymma ännu mer material.

52 coola idéer för hängande hyllor för att maximera lagringen i en liten.
10 olika sätt att designa flytande hyllor |  dekor, flytande.
10 lysande växter hängande hyllor idéer hemma - TheGardenGran
Inspiration till vacker heminredning, fräscha designidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*