Home / Dekoration / Hängande sängbord
Hängande sängbord

Hängande sängbord

Vi delar med oss ​​av idéer för att göra ditt sovrum iögonfallande och modernt med sängbord. Vi har redan visat dig några flytande idéer för att spara utrymme, unika sängbord med olika möbler och mycket mer. Idag delar vi en annan originalidé – hängande sängbord.

Ett hängande sängbord är ett väldigt kreativt alternativ för ett sovrum. Det kommer säkert att dra mycket uppmärksamhet och du kommer att veta att ett sådant nattduksbord inte syns överallt. Du kan hitta ett hängande sängbord för alla rumsstilar och om inte – endast för gör-det-själv – det finns massor av handledningar. Ett hängande sängbord tar inte plats, vilket är idealiskt för små sovrum. Låt oss nu titta på några exempel.

Swing stil hängande sängbord

För att ge ditt rum en nyckfull och nyckfull touch kan du välja ett gungbord i gungstil. Den är vanligtvis gjord av en träbit av varierande tjocklek och ditt val av rep eller tråd, och ser ganska slank ut. Du kan färga eller måla det som du vill för att passa ditt utrymme bäst. Om det är ett vindsrum, använd fyra snören för att göra nattduksbordet mer stabilt. Se till att din gunga är intill väggen eftersom gungor vanligtvis är ganska smala och inte rymmer för många saker. Ett gungande sängbord är bra för att sätta en lekfull och rolig touch till en vuxen eller till och med ett barns sovrum.

Hängande sängbord

Vanliga hängande sängbord består av tre strängar, eftersom de för det mesta är runda. Om det är ett modernt bord kan det vara ett smalt runt bord i valfri färg med smala snören. Vill du sätta en industriell touch? Gör ett bord av metall och rep, men det populäraste alternativet är ett naturligt utseende hängbord av en träbit med en rå kant och rep. Du kan designa ditt hängbord som du vill så att det passar perfekt i sovrummet. Det finns många idéer och tutorials. Bli inspirerad!

24 hängande sängbord för att spara utrymme - DigsDi
24 hängande sängbord för att spara utrymme - DigsDi
24 hängande sängbord för att spara utrymme - DigsDi
24 hängande sängbord för att spara utrymme - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*