Home / Dekoration / Hausmannian Minimalist Apartment
Hausmannian Minimalist Apartment

Hausmannian Minimalist Apartment

Nicolas Schuybroek Architects renoverar och designar om denna Haussmann-lägenhet i Paris. Denna renovering utstrålar tidlös arkitektonisk sanning och omfamnar Wagners idé om att designa hela projektet från arkitektur till de minsta dekorativa detaljerna. Den monokromatiska färgpaletten, användningen av naturliga material och valet av möbler av arkitektfetischisten Pierre Jeanneret säkerställer ett övergripande diskret utseende och en fridfull atmosfär. Låt oss ta en närmare titt på rummen.

Formgivarna lämnade den befintliga listen för att betona att det är en elegant, sofistikerad och chic hembygdsgård med traditionella vita väggar för sådana lägenheter. Parkett gjordes också för att visa upp stilen närvarande, men resten av lägenheten är ganska modern eller till och med minimal.

Möblerna är eleganta och minimalistiska, och en vacker grå svängd soffa mjukar upp vardagsrummet. Rika toner av trä, läder och andra material mjukar upp utrymmena, som utförs i en mycket minimal färgpalett. Lamporna är svarta med ett mycket lakoniskt utseende, svarta dörrkarmar och kranar gör att rummen ser coola och väldigt moderna ut. Kolla in lägenheten och stjäl några idéer för att göra din superelegant också!

Hausmannisk lägenhet i minimalistisk stil - DigsDi
Hausmannisk lägenhet i minimalistisk stil - DigsDi
Habitually Chic®: Parisisk chic när den är som bäst.
Guillaume Alans Kennedy Apartment Paris är en minimalists drömhem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*