Home / Dekoration / Heminredningsidéer i grått och korall
Heminredningsidéer i grått och korall

Heminredningsidéer i grått och korall

Grey and Coral är ett fantastiskt färgschema, mjukt och lugnt, lämpligt för alla moderna samtida eklektiska vintageinteriörer och strandhus också. Den är perfekt för sovrum, badrum, vardagsrum och till och med hemmakontor. Grått och korall är kontrasterande men ändå väldigt avslappnande, speciellt när du lägger till strandtillbehör till interiören. Grå är lätt att använda i inredning: grå väggar, golv och textilier; Korall bör användas mer försiktigt på grund av dess ljusstyrka: en korallröd statement-vägg eller möbel, kudde, lampa eller sänggavel ser fantastisk ut och inte överdriven. Låt dig inspireras av idéerna nedan och applicera detta färgschema i ditt hem!

Grå som bas

Grått som en lugn basfärg används vanligtvis som bas för ditt utrymme – duvgrå, ljusgrå och till och med grafitgrå väggar och golv är precis det som ställer in basen. Du kan också placera grå möbler, tillbehör och konstverk, mattor. Om du älskar trendiga stämningsfulla utrymmen, är grafitgrå och mycket mörka nyanser, nästan svart, rätt väg att gå. Du kan mixa och matcha olika nyanser av grått eller fräscha upp nyanser av grått med nyanser av grädde och vitt som kommer att lysa upp rummet.

Hur man lägger till korall

Koralltoner används vanligtvis för att förbättra utrymmet. Du kan inkorporera olika nyanser av korall på en mängd olika sätt: göra en statement-vägg eller två väggar, en möbel, tillbehör, konstverk och textilier. Gå inte efter för mycket koraller om du inte vill få ett superljus utrymme, vilket är en dålig idé för hemmakontor och ibland sovrum eftersom det är där du vanligtvis vill arbeta eller koppla av. Om du vill ha en ljusare och mer avslappnande känsla, gå för ljusare nyanser av korall.

30 coola heminredningsidéer i grått och korall med grå orange säng.
45 idéer för heminredning i grått och korall - DigsDi
Designerkläder, skor och väskor för kvinnor |  SENSE |  korall sovrum.
45 idéer för heminredning i grått och korall - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*