Home / Dekoration / Hemtillägg för konstsamlare
Hemtillägg för konstsamlare

Hemtillägg för konstsamlare

Denna 19th Arkitekten Louis Paillard förvandlade det månghundraåriga hemmet i Waterloo, Belgien, till ett levande gallerirum för två konstsamlare. Projektet omfattar en träklädd tillbyggnad med utsikt över en upphöjd park, vilket ger intrycket av en urban lada.

Utbyggnaden är ett anamorft träpanelhus. Tillbyggnaden är designad för några konstsamlare och erbjuder utrymme för samtida utställningar samt sällskapsytor som ett sovrum utformat som en stuga i skogen, samt ett arbetsrum/bibliotek och loungeområden. De flesta fönstren är på sidan av trädgården och bildar en nästan blind gatufasad. Fler fönster i taket ger naturligt och mjukt ljus i utställningsutrymmet.

Interiören har en neutral färgpalett, med inslag av svart och grafitgrå för dramatik. Den består av en cool duk för att visa alla typer av konst. Möblerna är moderna och samtida för en chic look. Mastersviten är helt annorlunda – den liknar en stuga, och detta är ovanligt eftersom offentliga och privata utrymmen är så olika. Sovrummet är helt klätt i plywood och huvudbadrummet är gjort av småsten och stenplattor. Kolla in alla rum i denna unika expansion!

Elegant Art Collection 10 Amp expansionskort med 4 USB / uttag.
Omvandling och utbyggnad av ett skyddsrum för flyganfall i Berlin för.
Ett radhus i New York för konstsamlare - Design Milk |  nyc
Art-Filled Hamptons Semesterhus |  Hamptons hus, modernt hus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*