Home / Dekoration / Historisk Savannah Cottage
Historisk Savannah Cottage

Historisk Savannah Cottage

Detta lilla hus i Savannah, Georgia är listat i National Register of Historic Places. Den byggdes för 200 år sedan av John Ballon, en ”fri färgad man”. Freeman’s Cottage ligger mellan Warren och Washington Places och har en pittoresk uteplats i trädgården.

Badrummet har en duschkabin och ett stort handfat i trä. Det stora sovrummet ligger på övervåningen och har en queen size-säng, perfekt för att koppla av efter en hektisk dag med sightseeing. Balkarna på loftet i sovrummet på övervåningen är alla handnumrerade och tillräckligt långa för att veta placeringen under konstruktionen. Möblerna här är en trevlig blandning av modernt och vintage, vilket skapar en mysig atmosfär.

Det vackra träet i vardagsrummet gör utrymmet varmt och inbjudande. I vardagsrummet finns även vintagemöbler – en soffa, ett par stolar, lampor, sidobord och konstverk. Rummet svämmar över av ljus och öppnar sig mot köket som visar upp en vacker original öppen spis. Köket är ljusblått med betsade träskåp och varje ny apparat du kan tänka dig – här är komforten av största vikt. Den lilla matsalen ligger mot en glasvägg och erbjuder den bästa utsikten över den avskilda privata uteplatsen. Här ser du också en elegant fungerande öppen spis med metallskärm.

Cottages - Bild på Residence Inn Savannah Downtown / Historic.
The Jewelbox: A Historic Savannah Cottage, Pool & Parking.
Freeman's Cottage i Savannahs historiska distrikt - beroende av hus
Freeman's Cottage i Savannahs historiska distrikt - beroende av hus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*