Home / Mode / Höga toppar
Höga toppar

Höga toppar

Vad är höga toppar?

Definition: När Höga toppar En speciell typ av sneakers med lite högre skaft än vanliga sneakers. Skaftet på de höga topparna sträcker sig över anklarna. Därmed kan skostilen ses som den sportigare motsvarigheten till de ungefär ankelhöga tossorna. Höga toppar bärs ofta när man spelar basket, men är också väldigt populära som vardagsskor. Höga toppar bärs oftast av män eller unga män. Men som androgyna unisexskor blir höga toppar allt mer populära bland kvinnor. Precis som modellen på bilden till vänster, som är från Amazonas sortiment, är höga toppar ofta tänkta som sådana för enkelhetens skull sneakers avsedd.

Vad är skillnaden mellan höga centrerar och chuckar?

Chuckar har vanligtvis ett skaft ovanför knogen men är också kända som chuckar Låga chuckardvs med bottenskaft. Dessutom är chuckar per definition gjorda av linne. Däremot syftar termen på Höga toppar uteslutande på sneakers med ankelhögt skaft. Namnet indikerar också Höga toppar Det finns inga restriktioner för materialet.

Rådgivare

Varför kan man kombinera höga toppar?

För att det ökade skaftet ska bli optimalt bör du kombinera höga toppar, inte med utsvängda byxor som utsvängda byxor, utan med byxor som är relativt smala. Ett annat lite fräckt kombinationsalternativ är kjolar som är för korta. Detta skapar en underbar kontrast mellan den feminina effekten av kjolar och den androgyna effekten av höga toppar. För att kombinationen ska fungera bra bör man se till att berget inte har för fint material.

Är höga toppar lämpliga som skor för kontoret?

Som redan nämnts hör höga toppar till sport- och vardagsskor. Även höga toppar tolereras på kontor där traditionella sneakers är dagens ordning. Höga toppar bör undvikas i mer raffinerade miljöer.

Chuck Taylor All Star Unisex High Top Sko.  Converse.c
Amazon.com |  Catata damskor med hög klack i canvas.
Röda canvas high-tops för gosedjur |  Build-A-Bear
Elastiska spetshöga toppar - Marinblå glitter |  golv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*