Home / Mode / Holiday nail art idéer

Holiday nail art idéer

Allt du vill ha är de två färgerna. Färgerna som används i detta nagelkonstverk är onekligen moderiktiga och läckra. Det är inte så att en söt käpp inte ska ha andra färger. Du kan välja från en rad kontrasterande färger för att hitta denna look. Du kan också välja neonfärger om du har viktiga överväganden att göra. Du kan också prova vilken nyans som helst som passar din klänning. Du kan gå för en cool mintskugga som denna.

Du kan till och med välja metalllacket för att skapa fler datum i din julgran. För denna nagelkonst behöver du den viktiga nagellacksfärgen och viktiga verktyg som främst beror på hur lång och energisk du är. Du bör sedan använda det rosa nagellacket över din nagel och applicera det två gånger och se till att området som du vill vara rosa har spillt över. Dessa naglar är imponerade av de vanliga rosa och vita godisrören. Placera stämpeln du föredrar på din nagel och tryck. Denna manikyr fungerar även bra på korta naglar. Denna rosa manikyr är osannolik för en utekväll.

Spindelnageldesignen kan uppnås med hjälp av ett antal material som nät, tråd eller bara en nail art-borste. Den viktiga faktorn är att du kan hitta den rätta juldesignen för nagelkonst som du helt enkelt letar efter och enkelt återskapa den på dina egna naglar i tid till julfesten. Konstverket skulle kräva viss observation men är vackert uppskattat. Även om det här nagelkonstverket kan verka lite svårt, kommer du att förstå hur enkelt det är när du ritar det. Det är en av de roligaste nagelkonsten. Sweet Cane Nail Artwork är enkelt och lätt att använda. Då kan du njuta fullt ut av dessa söta nagelkonster som ger dig idén att få fingrarna på det varje gång du vill!

Kolla in NCLA:s Sweet Cane Cutie Nail Wraps för hennes faktiska utseende. Genom att använda och blanda helt olika färger kan du anpassa dem för att matcha alla dina kläder. Kontakta lodgen om du vill ta med ett husdjur.

Om du kanske inte kan måla dadlar finns det alltid en bra tid att göra det bästa av förgyllningen för att fylla i dina naglar och sätta ihop en snygg design. Glitter gör den här konventionella looken lite roligare. Du kan också rita helt olika färgade band tillsammans med snöflingor på Prime. Korsdekorationer kunde köpas tillsammans med. Dessa Sweet Cane-dekaler har precis rätt storlek!

Först bör du använda en vit baslack. Låt det torka helt och använd tejpen eller remsorna efter eget tycke, främst baserat på måtten på spåren. För denna söta käppmanikyr är det lämpligt att placera remsorna med vissa intervall. Räkna med de många ränder du vill ha och minimera de tunna ränderna av tejp och lager tillsammans med din favoritaccentnagel. Det är möjligt att lägga till en förtjusande godisrörskant för att ytterligare accentuera din design.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*