Home / Dekoration / Höstens dekoridéer i otraditionella färger
Höstens dekoridéer i otraditionella färger

Höstens dekoridéer i otraditionella färger

Traditionella höstfärger är orange, röd, grön, grå, gul, choklad och vinröd – men hur kan du inreda ditt hem om du inte gillar dessa färger eller om de inte passar in i din inredning? Oroa dig inte, det finns så många idéer för att dekorera ditt hem till hösten och så många färger – från rosa till marinblått!

Blå höstdekoration

Blå är en fantastiskt lugnande färg som många gillar och den är helt ovanlig för höstdekor, men du kan rocka olika nyanser av den för att göra dina höstdrömmar extra speciella. Måla några ekollon med denna färg eller gör en blå tygpumpa, välj ombre blå pumpaarrangemang och blå blommor. Duka upp borden i blått och vitt och lägg till metalliska accenter för en mycket modern look.

Rosa höstdekor

Rosa är en annan ovanlig färg för hösten, men den ger så mycket kul och glamour till ditt utrymme att du inte kommer att kunna motstå att använda den! Rosa blommor, rosa pumpor, kransar av konstgjorda rosa höstgrönsaker – det här är bara några idéer! Du kan lägga till olika effekter som färgblock, ombre och andra till dina rosa pumpor och skapa ett unikt utrymme.

Färgglad höstdekor

Om du älskar olika färger och vill skapa en färgstark skara, varsågod! Först och främst för höstdekoration är en pumpa, som du kan måla vilken färg du vill – rodna rosa, lila eller grönt; Du kan också klä upp den i en mysig färg och skapa ett galet arrangemang av ljusa pumpor. Dekorera ditt bord med färgat porslin och servetter, lägg till färgglada skyltar och konstverk för att skapa stämningen. Titta nedan för fler idéer och välj några för din heminredning!

58 färgglada höstinredningsidéer - DigsDi
58 färgglada höstinredningsidéer - DigsDi
58 färgglada höstinredningsidéer - DigsDi
38 höstinredningsidéer i otraditionella färger (med bilder) |  falla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*